gidildi olum yoksa adamlar neden boş yere yazsınlar
gidildi olum yoksa adamlar neden boş yere yazsınlar
reklam için biz ruslardan önce gittik demek için tabii ki. amerikalı bunlar.
Bunu geçen videodan da izledim bi stüdyo kurmuşlar neil armstrong "bu benim için belki küçük ama insanlık tarihi için büyük bir adım" derken tam o sırada kafasına stüdyo ışığı düşüyor belki gerçek belki yalan ama kırıldım gülmekten![]()
arkadaşlar elimde bi video var her an nasa tarafından öldürelebilirimBu videonun nasa'dan çalındığı iddia ediliyor. Tıklayın İzleyin!
Eğer bu video fake değilse aya gidilmedi![]()
kardeş benim dediğim video da bu merak etme dün bunu haberlerde izledim öldürmezler seniOriginally Posted by VanDerSarper
bu video yu izledikten sonra inanmak çok güç...
işte ben de o videoyu kastetmiştim![]()
keşke ben gitsemde bi hatıra fotğrafı çektirsem![]()
buna koptumOriginally Posted by FenerBahceLi
![]()
Arakdaşlar Vice City De Bununla Dalga Geçmek İçin Film Sütüdyolarının Oldugu Bir Yer VarArada Deniz Uçagı Fln Var Orda Bir Stüdyada Uzay Araçları Fln Var Yerde Kriter Gibi Hemen Soldada Fanlar Fln Var![]()
tabi arkadaşım flim stidyosunun yanında cami oluncaOriginally Posted by bluepaw
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o videodan sonra amerikalıların oraya gittiğine inanmam.inanana da gülerim
şu amerikalılar çok sahtekar adamlar...
hahaha video çok güzel
ama Peygamber Efendimizin(A.S)ayı ikiye böldüğünü amerikanlarda kabul ediyo hatta evet hala ayda ortadan geçen bi çizgi var diyo ???
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
alın bendende bir video
http://www.youtube.com/watch?v=PfZwg...elated&search=
bence gidildi...
ben oyle biliyorum
Amerikalılar kendilerini akıllı sanıyorlar ama değiller o bayrak ayda nasıl dalgalanabilir ki?
bnmde bazı şüphelerim var gidilmemş olablir
Bence gidilmemiştir Amerikalılar makyaj ve kandırma konusunda usta ne de olsa..
Hakikaten de ilginç bir araştırma.Kafalara şüphe düşürüyor.
olabılır yada olmayabilir tarzı tartışmalar yanlış bence
eger bu acıklamalar tamamen fiziksel kurallara göre yani bilimselolarak ortaya konuslduysa gidilmemeiştir die düşünüorum özellıkle dalgalanan bayrak dikkatımı cektı burda bıle şiddetli bi rüzgar olmadıkca bayrak o kadar dalgalanamaz
daha önce benzerlerini okumuştum ama bunlar daha ayrıntılı.amerikalılardan beklerim...
bence de gidilmedi
abi simdi bi video izledim komedi ya harbi bunlar iyi kandirmis bugune kadar insanlari
yalan hepsi ya kandırıyorlar bizleri ayda atmosfer yoksa bayrakta dalgalanmaz gölgede olmaz en azından bu ikisi yalan olduğunu özetliyor
Yok ya gidilmedi bence..
gitmişlerdir yhaw heralde
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
bende inanmamaya başladım.bu devletten her şey beklenir