1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Genclerbırlıgı-Besıktas Fortıs Turkıye kupası

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Genclerbırlıgı-Besıktas Fortıs Turkıye kupası

Siyah-Beyazlı ekip, Fortis Türkiye Kupası’nda zorlu Gençlerbirliği sınavına çıkıyor... Beşiktaş'ta hedef 3 puan alıp liderliğini sürdürmek... 3 dakikada 2 gol geldi..

Gençlerbirliği: Gökhan, Erkan, Risp, Traore, Eren, Mehmet Nas, Dramani, Engin, Isaac, Mehmet Çakır, Okan

Beşiktaş: Runje, İ.Toraman, Koray, Baki, İ.Üzülmez, Ali Tandoğan, Serdar, Ricardinho, İbrahim Akın, Bobo, Nobre
    Hakem: Bülent Yıldırım

MAÇ BAŞLADI

4. dakika. Maçın ilk dakikaları geride kaldı. Bu anda Beşiktaş sağ kanattan gelişen ani atakta Bobo ile Gençlerbirliği kalesinde etkili oldu. Sağ taraftan ceza sahasına giren Brezilyalı golcünün şutunda savunma son anda ayak koydu. Oyun alanında kalan topu Bobo, arkasından desteğe gelen Ali Tandoğan'a bıraktı. Bu futbolcunun arka direkte bekleyen Nobre'ye kestiği topu savunma uzaklaştırdı.

7. dakika. Gençlerbirliği bu ana kadar ortaya koyduğu istekli futbol ile galibiyeti daha çok isteyen taraf görüntüsü veriyor. Her iki ekipte atak futbolu tercih ediyor.0-0 eşitlim bozulmuş değil.

9. dakika. Gençlerbirliği'nden Engin Baytar, İbrahim Toraman'a yaptığı sert hareket sonrası sarı kart gördü.

11. dakika. Beşiktaş ani atakta Bobo ile gole çok yaklaştı. Ali Tandoğan ceza sahası önünde topla buluştu. Solunda Nobre, sağınnda Bobo hareketlendi. Gençlerbirliği savunmasının dengesiz yakalandığı pozisyonda Tandoğan, pasını Bobo'ya çıkarttı. Brezilyalı golcü ceza sahasının üzerinden topun gelişine vurdu. Yerden sert giden topu kaleci Gökhan iki hamlede güçlükle kontrol etti.

16. dakika. Beşiktaş sol kanattan köşe atışı kullandı. Ricardinho köşeye yanışıp pas aldı. G.Birliği'nden araya giren Traore meşin yuvarlağı kaptı. Ricardinho'da rakiben arkadan çelme ile düşürdü. Hakemde bu pozisyonda Beşiktaşlı futbolcuya sarı kartını gösterdi.

20. dakika. Gençlerbirliği bu dakikada Mehmet Çakır ile gole yaklaştı. Sağ kanattan defansın arkasına atılan derin pasa hareketlenen M.Çakır ceza sahasına girdiği anda kaleci Runje ile karşı karşıya kaldı. Yerden sert vuran golcü ismin şutu ters taraftan direğin dibinden auta çıktı. G.Birliği adına şansız an.

27. dakika. Mücadele golsüz devam ediyor. G.Birliği rakip yarı sahada daha fazla görünüyor. Beşiktaş ise hızlı çıkışlarla daha etkili ataklar geliştiriyor.

34. dakika. Beşiktaş bu anda gole çok yaklaştı. Sağ kanattan kullanılan köşe atışında iyi yükselen İbrahim Toraman savunmanın arasından kafayı vurdu. Direğin dibine giden topu müthiş bir şekilde uzanan kaleci Gökhan parmaklarının ucuyla çeldi. Savunma Baki Mercimek'in önünden topu uzaklaştırdı.

37. dakika. Gençlerbirliği Mehmet Çakır'la mutlak bir pozisyondan sonuç alamadı. Orta sahadan uzun pasla çıkan Gençlerbirliği atağında Koray ara topuna müdahele edemedi. Mehmet Çakır süratle ceza sahasına girip kaleci Runje ile karşı karşıya kaldı. Golcü ismin şutunda Runje'yi geçen top direğin yanından auta çıktı. Bu pozisyonda Çakır şutunu atacakken arkadan gelen Baki elleriyle Gençlerbirliği futbolcusunu açık bir şekilde itip dengesini bozdu. Hakemin taktiri devam oldu.

44. dakika. Maçın son dakikaları oynanıyor. Mücadelede karşılıklı ataklar ve net pozisyonlar var. Başabaş bir mücadele oldu. Taraflar birbirlerine üstünlük kurabilmiş değil.

45. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Hakem uzatma süresi oynatmadı. 0-0 beraberlik var.

Maçın ilk yarısı 0-0 beraberlikle bitti.

Ikı takımın tam kadro cıktıgı macta durum 2-0 besıktas garantılemedı mı hala tam kadro oynuyor alt yapıda bır ıkı cocuk oynatsa ya

Nesil
    2006
    Yer
    Island

2-0 gençler önde

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

3-0 oldu ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

noluyor yaaa nasıl 3-0 oldu
    So what?
    Saike

anam anam ne oliyki

besiktas genclerden 3 tane mi yedi?soktayim su an

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Dk. 56 gol Mehmet Çakır , Dk. 59 Engin , Dk. 64 Draman ...

hey maşallah..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

valla adamlar haşat ettiler bizi kısa zamanda 3 gol attılar herhalde artık yenilicez
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

tam kadro cıktı maca besıktas eger kadroları bılmesem yedek cıktı sanardım

bu arada galatasaray b grubundan takımla eslescek sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bitti maç ..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Maç bitti arkadaşlar.. Geçmiş olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bu grubta besıktas kacıncı oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

cok kotu bi oyun sergiledik ama dogal karsılamak lazım cunku bu mactan sonra uzun bi sure tatil yapacak futbolcular... ankaragucunu de yenersek cıkarız zaten buyuk ihtimallede 2. turda fb ile esleşiriz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Belli deil Kazansa garantiliodu .. Ankaragücü maçına bağlı ..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

maca baktim takimda ne defans var ne ortasaha var
    kale desen ...

arkadaslar mac sırasında ilhan cav cavın kardeşi ihsan cav cav kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir bilginize...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3-0 yenildik oha yaa ne yapmış bizimkiler böyle

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by paceywitter View Post
    arkadaslar mac sırasında ilhan cav cavın kardeşi ihsan cav cav kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir bilginize...
    Allah rahmet eylesin..

runje yaptı gene ben bunu bekliyodum geçmiş olsun

Nesil
    2006

G.Birliğine hayranım bu gün Beşiktaşı devirdiler. Yarın giderler umulmadık bir takıma yenilirler bir türlü istikrar yok G.Birliğinde.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by paceywitter View Post
    adamı ezdi sonra kardeşi gitti!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Cavcav'ın üstünde kara bulutlar dolanıyor kardesine Allahtan rahmet diliyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

başı sağolsun cavcavın

Allah rahmet eylesin.

Gençlerbirliği'ni tebrik ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

bende g.b.ni tebrik ediyorum adamlar maça asıldılar ve kazandılar iddialarını sürdürdüler herhalde gruptanda çıkarlar
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben zaten bjk yi hiç anlamıyorum anlayamıyorum.bir günü bir gününü tutmuyo.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İST

artık bu takımdan umudumu kestim

Mesaj Yetkileri