Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 162 sonuç

Konu: Oyundaki En Iyi DR(Sag Back) Hangisi ?

dani alves---------- Eduardo Ratinho

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Arsenal dan Ebue yi tavsiye ederim

Quote Originally Posted by uAnıl2 View Post
    Yorumlariniz icin tesekkurler

Uygun bir fiyata, fazla para harcamadan vanden borre yi transfer ettim puyol u arastirdiimda ucuk bir fiyat soyledi yonetimi wazgectim

bide ugur 'le ardayi alicam dewre arasinda /anlastim/ belki 2side oynayamaaz ama ben onlari gormekten mutluluk duyarim kadromda zayif maclarda oynatirimda neden olmasin

dier parayi ise fernando torres e harcadim
    ben seni şimdiden uyararyım ugur borre yi kese 1 sezon kiralık oynat hatta alt takımlara koy sonraki sene muthiş ortalr veriyor. hem defansı hem ofansı iyi

bana kalirsa lahm

5. Default

Quote Originally Posted by uAnıl2 View Post
    Arkadaslar Chelsea ile sezona basladim 300 kusur milyon dolar verdi sagolsun Abrahamovic Kadroya baktigimda P.Ferraira haric tum oyuncularim super fakat bir DR almam gerekiyor sanirim, siz kimi onerirsiniz ?
    DR diyince aklıma ilk gelen ve benim kesinlikle star olarak gördüğüm iki oyuncuyu sizlere söykiim kaçırılmaz bu futbolcular
    1, ronald zubar--> önsezgisi mükemmel bir oyuncu kesinlikle kaçmaz ama yedek kalmayı da hiç sewmez ilginçtir sakatlıktan çıkar çıkmaz kadroda yer almak istiyebiliyor aksi halde üzgün oluyor.Birde sizin taktiğinize ayak uyduramazsa gitmek istiyor
    2,rafinha--> hemen takıma uyum sağlaması dikkat çekici uyum süreci diye bir zırvalama bu oyuncu için geçersiz vs vs vs... işte süperrrrr

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

valla ben dr olarak mehmet topuz ve serkan balcı kullanıyorum bence çok iyiler

dostuumm fazla düşünmeee!!!eduardoo ratinho!!!! alll beenmessennnn kafamı kesriimm olay budur

Quote Originally Posted by cm987 View Post
    dostuumm fazla düşünmeee!!!eduardoo ratinho!!!! alll beenmessennnn kafamı kesriimm olay budur
    katılıyorum kardeşime oyunda ustune yok ne rafinha nede cicinho al bunu bak keyfine.

9. Thumbs up Rafinha

Quote Originally Posted by FBahadir View Post
    katılıyorum kardeşime oyunda ustune yok ne rafinha nede cicinho al bunu bak keyfine.
    rafinha yı bukadar küçümsemeyin pls adam süper ya yapmayın birini öveyim derken diğerini yerden yere çarpmayın

Van De Borre

Csaba Feher bence mükemmel....galatasaray'da frikik kullandırıyorum ii de kullanıo(freekick=19)hem defansif hem ofansif yani

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

anthony vanden borre süper bi defans-bek tavsiye ederim..

oyundaki en iyi dr dani alves

valencia lı miguel

dani alves tek aday

Nesil
    2006
    Yer
    Çanakkale

Default dani alves

Quote Originally Posted by İsildur View Post
    Ben o bölgede Mehmet Topuz'u kullanıyorum.Gerçekten iyi oynuyor.Ama Rigobert Song'da oraya güzel bir isim olabilir.
    ya kardes adam chelsea ye mehmet topuz u mu koyacak ya
    yapma alla sen. Dani alves super yapmislar

yaa en iisi eduardo ratinho

Nesil
    2006
    Yer
    Old Trafford

dani alves baya iyi gary neville de kalburüstü olmuş.ha bir de zambrotta var
    Başka bir üye ile karşılıklı hakaretleştikleri için forumlarımızdan süresiz uzaklaştırımıştır

Nesil
    2005

eleman chelsae de oynuyo manyak gibi para var

ve bize sag beke ne alayım diyo

olum git oyuncular kısmına sag beki sec en kıymetlisini yani birinci siradakine pas parayı

bu kadar basit ....

Cok basit bişey git Micah Richard ı al oraya koy...adam hem DM, hem de DRC daha ne istersin heryerde mükemmel oynar...Ama yok ben bol asist yapan bi sag bek isterim dersen yine cok yönlü Hamit Altintop' tan şaşma derim... Oraya adam cok ama en iyi performans ve cok yönlü olanı alman önemli... Ricah Michard hem genc hem de kaliteli...

Ben Fener e aldım ve su anda Milan ,Chelsea, Real istiyo...

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by ixrex View Post
    Cok basit bişey git Micah Richard ı al oraya koy...adam hem DM, hem de DRC daha ne istersin heryerde mükemmel oynar...Ama yok ben bol asist yapan bi sag bek isterim dersen yine cok yönlü Hamit Altintop' tan şaşma derim... Oraya adam cok ama en iyi performans ve cok yönlü olanı alman önemli... Ricah Michard hem genc hem de kaliteli...

Ben Fener e aldım ve su anda Milan ,Chelsea, Real istiyo...
    evet aynen buna ek olarak kesinlikle dani alves eboue(çok ii yapmamışlar ama )

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

bence carlos magno

Kesinlikle en iyi Dr Uğur Uçar.Milli Takımın değişmez Dr si oluyor.O olmaz sa Mehmet Topuz o da olmazsa Serdar Kurtuluş o da olmazsa Muslu Nalbantoğlu

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda arama,forumun merkezindeyim:D..

Puyol,Sergio Ramos ya da Dani Alves derim ama bütün uğraşlara rağmen bırakmazlarsa Pasanen ya da Coloccini yi öneririm...

Bende Chelsea'yim Vanden Borre değişilmez bir isim

bence dani alves tam super ama pahali biraz ama chelsea ye alabilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Carlos Magno , Vanden Borre , Dani Alves ...

zambrottayı tek geçerim

Nesil
    2006
    Yer
    Old Trafford

sagnol de baya iyii
    Başka bir üye ile karşılıklı hakaretleştikleri için forumlarımızdan süresiz uzaklaştırımıştır

tartismasiz schalkeli rafinha mukemml oynuyo alin deneyin

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri