Selamun aleykum beyler yazılanları okudum..

Bazı arkadaşlar kasmışsın falan demiş hiç alaksı yok zaten çalışan bi insanım bazen deplasmanlar falan oluo 1-2 gün oynayamıyorum.Ama işten eve geldikten sonra bu benim için su içmek gibi bişey.Alırım 7-8 bira manager oynarım sızana kadar.Kasma falan durumu söz konusu değil.Fotoshop falan yoktur böyle bir şey imkansız zaten...

Bir arkadaş demiş teklif gelmedimi Brezilya milli takımı dahil olmak üzere tüm klüplerden teklif geldi ama ben her zaman kaldım çünkü BİZ BURSASPORLUYUZ !

2014 e kadar başarılı olamadım çünkü 2014 e kadar tek bir transfer yok.Alta önem verdim daha sonrada iskelet kadroyu yaklaşık 9-10 yıl süresince koruyorum.Şampiyonluğu kaçırdığım sezonlar yeni bir yapılaşmaya gittiğimden şampiyonluk kaçıyor.

Hiç bir şekilde tatile çıkmadım sadece şampiyonlar ligi ve uefa maçları dışında . Ondada günü birlik tatiller , yönetimin önem vermemesinden dolayı bu kupalara bende fazla zorlamıyorum.1-2 senedir şampiyonlar ligi maçlarını oynuyorum ve büyük kupalarda gelmeye başladı zamanla.

En ilginç olanıda soyadımı taşıyan Korkmaz Stadyumu projesi az kaldı bitecek o da