-
Diğer işlerim dolayısıyla forumu pek takip edemiyordum. Daha çok hazırladığım facepack ile ilgili konuyu izliyordum ve bu başlığı yeni gördüm.
Öncelikle SI forumlarında geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Araştırma Ekibi'ne fazla miktarda eleştiri var. Eleştirilerin haklı yönleri olduğu gibi eleştiri yapanlar arasında bu başlığa da mesaj yazan bilinçi ve yardımsever arkadaşlar var. Buraya kadar her şey normal fakat hem geçen yıl hem de bu yıl, amacı sadece bu ekibi yıpratmak olan, inanılmaz bir çekememezlik duygusunu SI forumlarına kadar taşıyanlar var. Burada amaç kesinlikle yardım etmek veya gerçek anlamda şikayetleri bildirmek değil. Tek amaç araştırma ekibine çamur atmak.
Bunun bir örneğini bugün bizzat yaşadım. FM 2006 için yaptığım ve yayınladığım "Üç Büyükler Yüz Pakedi"ni sortitoutsi'ye de göndermiştim. İlk 3-5 yorum çalışma üzerineydi. Fakat daha sonra benim de bir süre çalıştığım ve açıklamaya gerek görmediğim bir nedenle ayrıldığım diğer sitelerimizden bir kişi, art niyetli bir şekilde ve tamamen benim Turksportal bünyesinde olmamdan dolayı çalışmamı eleştirdi. Cevap vermem üzerine olayı daha da ileri götürdü ve gerçek niyetini anında belli etti...
Tekrar tekrar olaya bilinçli yaklaşan ve yardım etmek isteyenlere teşekkür ediyorum. Türkiye veritabanını hazırlamayı ve buna yardımcı olmayı bir kazanç kapısı değil, severek yapılan bir hobi olarak gören herkes bu gelişimde pay sahibi olmuş ve olacaktır.
(Araştırma Ekibi'nde yer almayan biri olarak herhangi bir yorumum, cümlem veya kelimem tamamen beni bağlar.)
Mesaj Yetkileri