Öncelikle buraya türk ligi database indeki hataları bildiren veya şunu şöyle yapmalıydınız Turksportal diye yazan herkese sonsuz şükranlar.

Gelelim son günlerde si forumlarında ve Türk forumlarında Turksportal araştırma ekibi ve özellikle Türker Tozar hedef alınarak söylenen sözlere.

Rocko'nun mesajına alıntı yaparak
Buraya kadar her şey normal fakat hem geçen yıl hem de bu yıl, amacı sadece bu ekibi yıpratmak olan, inanılmaz bir çekememezlik duygusunu SI forumlarına kadar taşıyanlar var. Burada amaç kesinlikle yardım etmek veya gerçek anlamda şikayetleri bildirmek değil. Tek amaç araştırma ekibine çamur atmak
Araştırma çalışmalarını ben yaparım veya sen daha iyi yaparsın gibisinden kimseyi kıyaslamıyorum, sadece şunun bilinmesini istiyorum.

Ortada bir hata varsa ki hataları her firma yapıyor. Sigames te bunlardan birisi hata yapmasalar zaten yama çıkartmazlardı. Biz bu seneki araştırmamızı eleştirmenizi kabul ediyoruz, bizcede yeterli değildi ve sitemizde açıklamada yaptık bu konuyla ilgili.

Hatta kendi çalışmalarını hazırlayan arkadaşlara destek verip dosyalarını bile yayınladık. Bigturk arkadaşımız uğraşıp hazırlamış.

Ama gelgelelim olayı sürekli hata var kardeşim siz ne biçim iş yapıyorsunuz şeklinde karalayan veya resmi site forumlarında database hatalarının yazması gerekirken sürekli araştırma ekibine çamur atan ve firmanın dikkatini çekmeye çalışan arkadaşlara, bu artniyetli düşünceler bazı şahıslarda her zaman olmaktadır. Biz 2000 yılından bu zamana kadar neler gördük. O yüzden bu tip diyaloglara sürekli giriyoruz. Bazı şahıslarda var bu araştırma yapmayı web sitesi yapmakla karıştırmaktalar, Football Manager Araştırma Sadece bir web sitesinden ibaret değildir. Sitelerinde bizim aleyhimize milleti gaza getirme sevdasındalar, firma ile zaten Head Research Türker arkadaşımız sürekli diyolog halinde, gerekli görünen noktalar firma tarafından Türker'e bildirilmekte ve geniş araştırma network umuza Türker sayesinde iletilmektedir.

FM 2006 da bir sürü hata çıkmıyor değil, önceki versiyonlardada bir çok yama çıkartılmıştı, bunlardan bazıları büyük hataları önlüyordu. Eğer Türk DB sinde de sorun varsa ve bu bir sonraki yamaya firma tarafından eklenirse Türk ligi dengeleride düzenlenmiş olmasını umuyoruz. Birde bu çalışmalara 3 yıldır hep aynı diyen arkadaşlarada katılmıyorum.

Ve eğer internet bağlantısı olmayan bir şahıs varsa zaten oyunu doğru düzgün oynayamaz yamaları kuramadı diye o yüzden bu oyuna o kadar para verdim Türk ligi oynayamıyorum heba oldu param diye olayı sırf Türk ligi araştırmasına çamur atmak için kullanmayın. ...