Quote Originally Posted by perpetua5099
Bir sure once (Mayis ayi) Vieri her takimi kimin arastirdigini gosteren bir liste cikartilacagini vaad etmisti. Acaba bu liste nerede? Ornegin diyelim ki ben Galatasaray veya Gaziantepspor'da bazi sorunlar gordum. Bunlari kime soylemem gerekli ki bu sorunlari duzeltilsin? Burada genel olarak yazsam o kisinin goreceginden ve duelteceginden ne kadar emin olabilirim? Ornegin her birinci lig takimini arastiran kisi neden burada gorus almak icin bir konu acmiyor?

Bu forumlarda Turker Tozar toplam 5 adet yazi yazmis. En son yazi 2003 yilinda yazilmis. Acaba neden kendisi ortaya cikip aciklamiyor sorunun nerede oldugunu. Neden bu sorunlarin duzeltilmesi icin cozum uretmiyor. Eger cozum uretilse database eminim ki eninde sonunda duzeltilir. Ama cozum uretmek yerine sorunlarin Turksportal disi nedenlerden dogdugu havasi yaratilmaya calisiliyor genelde. Iste bu yanlis. Eger birisi arastirmayi eksik yaptiysa mertce cikip, "benim en iyi yapabildigim bu, bana yardimci olursaniz daha iyisini yaparim" diyebilmesi lazim.
Tabi şimdi ben senin eleştirilerini veya senin olaylara bakış açına katılıyorum arkadaşım, sonuçta biz hiç bir şekilde araştırmayı iyi yaptık bize kimse laf atamaz bilmişliği taslayamayız ve o yapıdada değiliz, tabi herkes sizin gibi olsa iyi ama bin türlü insan var bu olaya karışan ve bunlardan bazıları tamamen artniyet içeriyor. sizin eleştirileriniz bizi daha da kamçılar eleştirinin olmasındaki amaçta zaten bu.

Şimdi gelelim burada esas sorun şu; bizim sizlere araştırma hakkında detaylı bilgi verememiz, yani bu konuyu türkerlede uzun zamanlardır konuşuyoruz burada suçlu olan taraf web departmanından kaynaklanıyor. sizlerin burada araştırma hakkında detaylı bir bilgi bulabileceğiniz veya hataları belirtebileceğiniz formların olmaması büyük eksiklik. Bunun için sitenin yapısınıda değiştirmye karar verdik zaten. Araştırmacılara yeni listelerinde elime ulaşmasını bekliyorum. Gelelim Türker'in niye forumlara katılmamasına
açıkçası kendisinin tercihi bu, o yüzden ben bile msnde kendisi ile konuşma imkanı bulamıyorum ve iletişim olarak mail adresini kullanıyorum. Forumlara katılıp sizleri tekrar bilgilendirmesini tabi bende isterim tekrar teklif edeceğim.