Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
hikayeyi ben okudum galiba ilk

valla cok heyecanliymis 2.sezonun ayrica fernando torres formsuz olmasina ragmen yilin en iyi forveti olmus helal olsun valla.
her sezon yeni yildizlar aliyorsunda bence biraz fazla para veriyorsun,mesela sivok icin 28 cok fazla daha makul bir ücretle satin alabilirdin.sana 3sezonunda her kulvarda basarilar emrah abi.
Barancigim ilk sen okumadin galiba ama iz birakmak onemli degil mi? Yorum yazan ilk kisi oldugun icin bu yazi senin icindi. Yorum yazmak, surasi soyle olsa veya su karakterleri anlatimina eklesen (ya da programa davet etsen ) gibi yorumlar yaparsaniz bu konu mukemmellige bir adim daha yaklasir. Ben daha zevkle yazarim. Siz de ayni sekilde okursunuz. Yapmak istediklerim cok. Eger oneri gelirse bu konu hem FM acisindan hem de mizah acisindan hedefledigim yere gelecektir. Okudugunuz icin tesekkurler.

Quote Originally Posted by Sekopej
Emrah kariyerini zevkle takip ediyorum, şimdi senin bu yazdıklarından sonra ben nasıl ilginç hikaye yazıp millete beğendireceğim. Bu kadar da güzel yazılmaz ki canım
Sagol Serkan. Sen de yazsan iyi olur. Zaten Turkce`n duzgun. Biraz da renk menk tamamdir.