Dünkü maçta evet fener hem çok kötüydü hem PANİK YAPYIĞI İÇİN hırçındı..Yani dünkü maçta fener %85 hatalıydı...Ve sezonun en kötü futbolunu oynadı...Yani faullerin vs.. nedeni bu..
Eğer dediin gibi olsaydı PSV maçında da Kırmızıları görüp Yenilmemiz gerekirdi..

Ayrıca şunu yine söyliim,Ben hiçbir zaman kasıt yapıldığını düşünmedim,düşünmem de..(hakem konusunda) GS nin şampiyonluklarında da bu böyleydi..benim için sadece iyi veya kötü yada posizyu görebilen veya göremeyen hakemler vardır..
Haaa Ama Türkiye de başarısızlıkların bahanesi çok dimi?? Hakemler hemen suçlu..(hakem olan akrabam fln yok onu belirtim)
Hakemi v federasyonu suçlayan fener dahil hangi takımın yöneticisi olursa olsun yanlış yapıyolar..Zihniyet değişmediği sürece 1000 yıl sonrada aynı şeyler olur...Yada yabancı hakemler yönetse Türk ligini yine aynı şeyler olur..
Tek problem başarıları ve başarısızlıkları kabullenememek..Ben GS adına sevinmiştim UEFA kupası alındıında...yada denizli ve beşiktaş uefada bayaa bi ilerledinde..Ama konu fener olunca ne yazıkki.......!!