-
23.Aralık.2006, 22:40
Tabi ki bu transferlerin hepsi gerçekleşecek diye bir kaide yok. Bunlar şu an için düşünülen ve temasa geçilen isimler. Yönetim transfer için bir miktar sıcak para ayırmış durumda. Geriye kalan maliyetler ise taksitlendirme ile halledilmeye çalışılıyor. İsmi geçen oyunculardan Radoi ve Linderoth'un sözleşmesi bitiyor. Dica için Galatasaray Romanya lobisini kullanmaya hazırlanıyor. Bunun için de özellikle Hagi ve Popescu ile görüşmeler yapıldı.
Benim kişsel görüşlerim ise, Luccin'in fiyatının pahalı olacağı, Keita'nın transferinin yanlış bir transfer olacağı, Mehmet Topuz'un Galatasaray'a yakın olduğu, Wederson'un Ankaraspor kolaylık sağlasa dahi Gerets engeline takılacağı, Radoi'nin Galatasaray'a kolaylıkla gelebileceği ancak bu futbolcunun transferi halinde Tomas-Song ikilisinden birinin gönderileceği ve bu 2 futbolcudan da Gerets'in vazgeçmek istememesi dolayısıyla Radoi transferinin askıya alınacağı, Nicolae Dica'nın Galatasaray'a gelmek istediği ancak Sasa İlic'le aynı mevkide oynadığı için Gerets'in bu transferi de "gereksiz" olarak nitelendireceği, Emana'nın Galatasaray'ı değil de Lyon'u seçeceği, Linderoth'un da Galatasaray'ı değil de ülkesinden bir takımı seçeceği şeklinde....Tabi bunlar sadece benim görüşlerim. Neler olacağını çok yakında göreceğiz...
Mesaj Yetkileri