Efendim apartmana dağıtıyorlarmış..
behey binali, bu 256 dağılınca çoğalan bir bağlantı değil; ben burada netlimitersız emule açamıyorum , kardeşim webcam açınca internete giremez oluyorum ; yahu bu hızda bağlantıyı ben kullanmaktan utanıyorum da, bi de komşularla paylaşıcam .. oldu ..
limitliler için haksızlıkmış...bu yalanlara karnımız tok, işinize gelmiyor desenize ; biz bunu telefon gibi yapacağız , herkes kullandığı kadar ödeyecek, biz de semridkçe semiricez demiyorsunuz ; daha doğrusu diyemiyorsanız da bu yollara başvuruyorsunuz .. vah vah ne mazlum limitliler değil mi ?
yalana bakın , mahzun rolüne bakın ... yolacaklar da punduna getimeye çalışıyorlar ..

siyaset konuşmayı sevmem, daha doğrusu spor üzerine olan forumlarda en azından tartışmak abes kaçar ama ; ülkede sanırım 1 milyon adsl kullanıcısı var , her hattı kardeş ebeveyn gibi 3 kişi kullansa ve her 3 kullanıcıdan 2 sinin reşit olduğunu varsaysak 2 milyon oy ederki ; 30 milyon oy kullanılan bir ülkede 2 milyon oy %7 eder ..
komik kaçacak ama deliler gibi pahalı olan internetten ve kotası düşük kotalılarında desteği olursa,azcık da kararsız ve tepkili halkın desteğini alırsak , ****** telekom partisi kurup meclise bile gireriz ..

***** kısmına istediğiniz sıfatı ekleyebilirsiniz ..