R. Sociedad`i 90. dk da attigim 2 golle deplasmanda yendim. F. Torres`i 2 aydir iyilesir iyilesmez sakatliyorlar artik sinir oldum bu adamlara. F. Torres bu macta yine hafif bir sakatlik gecirdi ve kondisyonu epey dustu ben de onu cikarmak gibi bir cesaret ornegi gosterdim, dk 81. Bu dakikada oyuna giren Aguero maci seviren isim oldu ve ikinci golumu atti. Ilk golumu ise size tavsiye edebilecegim Per Ciljan Skjelbred atti. Bu oyuncuda is var bence. Norvec milli takiminda surekli oynuyor.

Bir sonraki mac ise Barcelona ile sahamdaydi. 90 dk pozisyona giremediler bense bir suru gol kacirdim. 88. dk da Leo Franco`nun yaptigi degaj orta sahada Ronaldinho`nun onune dusunce, o da topu surup golu yapti. Boylece haketmedigim bir yenilgi almis oldum.

Bu gun oynadigim son macta ise UEFA kupasi D grubunda 3. macimda Palermo`yu 3-0 yendim. Artik lider bitirmem icin son Benfica macinda bana bir beraberlik yetecek. Aldigim diger sonuclar ve puan durumu asagida. UEFA`da henuz gol yememis olmam ilginc gercekten. Ligde de yavas yavas tirmaniyorum. Cok geri kalmissin demeyin. Cunku ben hep sonradan aciliyorum. Mesela o 3 yenilgiyi ligin basinda ardarda aldim. Daha takim oturmamisti. Ondan sonra 5 galibiyet 4 beraberlik aldim ki beraberliklerim az once yukarida anlattigim gibi hep.

Son olarak size bir oyuncu oneriyorum. Palermo macinda 1 asist, 1 gol ile oynayan Dimos Andreou. Aslinda Rum oldugu icin almaktan vazgececektim ama bazi ekonomik sebeplerden dolayi onu almak zorunda kaldim. Cok iyi orta yapiyor ve paslari muhtesem. Aguero`ya R. Sociedad macinda harika bir asist yapmisti. Gercekten paslari cok farkli. Hani Felipe`nin GS`da attigi paslar var ya ayni oyle. Simdilik bu kadar. Oyunuma doneyim ben