1 ile 30 arası toplam 590 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    abi öylede geçen sezonki kazandığımız şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ve şuanda bahsettiğimiz gençlerden de büyük olan Kabze faktörü var en basitinden önümüzde, o bile "evet zamanında gitmeyi dahi düşündüm" diyorsa bu gençler hele bi bekleyecek ne yazıkki, kendi mevkilerinde as kadroda oynayan kişilerde önemli değil kim olursa olsunlar, onlar için şuanda erken gözü ile bakıyorlar eminim..
    bu dediğin malesef sadece bizim ülkemizde oluyor, Avrupa kulüplerinde gençler çatır çatır çıkıp toplarını oynuyor, formaları kapıyor, bizdede çatır çatır oynuyorlar ama kapamıyorlar.. Arda o gün çıkıp 2 gol atmasaydı ve öyle bir çıkış yapmasaydı eminim şuan Arda'da diğer gençlerimiz gibi beklerdi..

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    bu dediğin malesef sadece bizim ülkemizde oluyor, Avrupa kulüplerinde gençler çatır çatır çıkıp toplarını oynuyor, formaları kapıyor, bizdede çatır çatır oynuyorlar ama kapamıyorlar.. Arda o gün çıkıp 2 gol atmasaydı ve öyle bir çıkış yapmasaydı eminim şuan Arda'da diğer gençlerimiz gibi beklerdi..
    nedeni cok basit eray,senin cok begendigin gerets yüzünden oldu bunlar,ardayi bile sene basinda takimda görmek istememisti ama adnan polat onu zor takimda tutmayi basardi,bak bizim "figo aydin"a ne oldu,gecen sene 1 macta sonradan girmesine ragmen süper gol atiyor,sonra 1 mac daha oynuyor ve bir daha 18 e alinmiyor,bu sene zaten onu hic göremiyoruz,ankaragücü macinda en az arda kadar yetenekli oldugunu gösterdi ama gerets onu psv macinda oynatti tamam dedik akillandi sonra bi baktik hemen cikardi oyundan,bidahada aydin sakatlanana kadar ondan haber alan olmadi.ferhati 1 mac oynatiyo 4 mac oynatmiyo.ben diyorum bu adam ayni ancelotti gibi yaslilari oynatmayi seviyo,genclere forma sansi vermiyo.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

yönetim yönetim yönetim !!!

Mesaj Yetkileri