Quote Originally Posted by RoCCo_42
Konyaya gelsin abilerim olmazmi ben onu davulla zurnayla karsılarım Böyelelikle Zafer Biryolun boslugunu doldurmus oluruz.
Olmaz kardeşim iyi adamsa gelsin bize ya şaka bir yana eger iyi bir futbolcuysa (ben izlemedim) anadolu takımına gitse daha iyi olur sonucta istanbul takımlarında harcanabilir.Bide keşke NBA'deki gibi bir kural olsa şimdi soracaksınız kural ne diye şöyle açıklıyım;
Bildiğiniz gibi her yıl NBA seçmeleri yapılır ve iyi olan basketbolcular secilir.Ama secilen oyuncular her takıma gidemez yani eniyiden en kotuye sıtalandıktan sonra en kotu takımlar cagrılır ve NBA kuralına gore secin denir eeee dogal olrakta kotu takım en iyisini alır şimdi ne alaka diyeceksiniz belkide nesi iyi diyeceksiniz su bakımdan yetenekli genc oyuncular eger kaliteli bir takıma giderse fazla sans bulamz ve yeteneğini kaybeder diye Yani genc yetenekler kollanır ve tecrube kazanmaları saglanır

Örnek;Galatasaray Dardanel'den ümit milli takımın değşmez kalecisi ve bence cok iyi bir kaleci olan Fevzi'yi aldı sonucta ne oldu oynamıyor belkide belli bir zaman sonra yeteneğini kaybedek daha ornek cok ve maalesef kayıpta cok
Ama NBA'deki gibi bir kural olsa dur kardeşim senin kadron iyi ve baya geniş bu adam senin takımında oynayamaz bunu daha dusuk seviyeli bir 1.Lig takımı alabilir dese ve o adam o takımda devamlı oynayarak tecrubesi arttırsa daha iyi olmazmı
Sonucta cok sayıda genc yetenek buyuk takımlara gitti diye harcancı eger boyle bir kural olsa daha iyi olur ve sonucta turk futbolu kazanır