-
Benim anlamadığım konu forumda yardım edeyim diye yazmama rağmen benle ilgilenilmemesi.SN.Türker Tozarla iletişime geçtim.Kendisi(iş yoğunluğundan olabilir suçlamıyoum)2 ay sonra cevap verdi.Bende anadoludan hangi takımların eksikleri var söyleyin,bizzat gideceğim hepsinin tesisine dedim.Sonra cevap gelmedi.Yani birsürü takım araştırılmadan direkt Fm2005 ten alındı denmesi bana makul geliyor.Madem iş ciddiye alınamıyor(altını çiziyorum alınmıyor değil alınamıyor) bunu daha koordineli yapabiliriz.Örneğin siz bir takımın araştırmasını bir kişiye veiyorsunuz.Adam ilgilendi ilgilendi.İlgilenmezse iş havada kalıyor.Bunun yüzünden bir takımı birden fazla kişi araştırmalı.Üstüne üstlük bu kişilere Turksportal forumlarında iletişim imkanı sağlanıp eksiklerinin giderilmesi sağlanmalı.Forumda o konunun kapanması da ancak hepsi ortak bir datada buluşunca olmalı.Bu zormu Hayır.Diyeceksinizki araştırmacı az.Az dağil.Benim bile çevremde Turksportalden haberi bile olmayıp Futboldan iyi anlayan takımları iyi analiz edebilen hemde Fm fanatikleri var.Hepimizin msn sinde farklı illerden kişiler vardır.Bu işi Head researcher organize etmeli ama gelin görünkü Sn. Tozar'ın işi başından aşkın görünüyor(Vieri nin bile görüşememesi örnek)
Amacım Turksportal a zarar vermek değil.Bu işin daha organize yapılabileceğini anlatmak.Hepimizin işi var ama hepimizde en az 1-2 saat oturup Fm oynuyoruz.O saatleri tatsız tatsız hatalı DB ile oynamaktansa herkes bir haftasonunu ayırır,bu işi halleder.Arkadaş Dardanelspordaki hatalardan yakınmış.Belliki 1 kişi araştırmış o da sallamış.Fenerbahçe yi görüyorsunuz.Bunuda ciddiye alan yoktur kanaatimce çünkü gidipte Samandıra ya Daumla yada onu geçtik antrenörlerden biriyle konumaya çalışan biri yok.Herkesi medeni cesarete ve dayanışmaya çağırıyorum.Ha son olarak Sn. Tozar bu işi organize etmiyorsa (yine altını çiziyorum edemiyorsa değil,etmiyorsa)Turksportal yönetiminden başka biri üstlenebilir(Örneğin Vieri)
Saygılarımla
Mesaj Yetkileri