Ya o bir şey değilde.Ç.Dardanelspor'un statlarının bu sene hepsi random.Bildiğim kadarıyla araştıran bir arkadaş olması lazım.Ama onada ulaşamıyorum.Araştımak içim başvurdum.Ondanda net bir cevap alamadım.Yani açıkçası bende uğraştıktan sonra dikkate alınmayacaksa boşuna uğraşmayayım bari dedim yani.Ben Çanakkale'de ki maçlara gidiyorum.Ama maçlara gidip taraftar gibi izlemek başka.Oyuncuları değerlendirmek başka.Ben bu aralar hep tarafatar gibi izliyorum maçları.Ayrıca araştırmacı az değil.Aksine futbolla bu kadar ilgilenen bir ülkede çok bile.Herkes olamaz araştırmacı derseniz bir deneme sürecine tabi tutulur mesela.Bence iyiye doğru en iyi adım.Forumda bir bölüm açıp araştırmacılara eleştirilerini bildirebileceğimiz bir yer olmalı.Yani mesela forumda gençlerbirliği konusu açılmalı ve o takımla ilgilenen tanıtılmalı.Sonra ordaki hataları biz ona forum aracılığı ile bildirmeliyiz.
Yani bunlar benim görüşlerim.Warrior abiye katılıyorum.Ancak böyle düzgün bir şey olur.Mesela ben ankaragücü için eleştiri yapacağım.Eleştirimi ortaya atıyorum.Ama kime belli değil.Araştıran onu gördümü belli değil.Hatta araştırmacılar mail veya msn adreslerin vermeliler.Bizde onlarla iletişime geçmeliyiz.Saygılar.Herkese kolay gelsin.