O konuda haklısın.Ama birde şöyle bir şey var.Mesela 4 büyükler için konuşuyorum.Adamlar seçimle geliyorlar ve tekrar seçilmek için başarılı bşr takım yaratmalılar.Eğer istenildiği gibi olmassa bir daha kazanamazlar seçimi.Hem en ufak başarısızlıkta muhalefet araya giriyor.Onlarda Türk hocaya sabır göstermek yerine yabancı bir hocayla anlaşıp durumu kontraol etmeye çalışıyorlar.Şimdi diyeceksiniz ki kaç sene başta olucak 2 sene sabır gösterse ne olur.Sonunda Türk hoca başarılı olur.Ama mesela ben kendi takımımdan örnek vereyim.Beşiktaşta Rıza Çalımbay gitti.Neden gitti?Çünkü Yıldırım Demirören bir dahaki seçimi kazanmak istiyor.Bunun içinde milletin gözünü boyayacak başarı lazım.Ama Beşiktaş kötü giderken muhalefet adam tutmadımı?Beşiktaş karışmadımı?Tutulmuş adamlar ve yazarlar yönetim istifa demedimi?Yani yönetim kendisi için hocanın gözünün yaşına bakmaz.Şimdi o sadece Türk'e olur değil.Geçen sene Del Bosque yi hatırlayın.O da çok kariyerli bir yabancıydı.Hatta takım onun son zamanlarında yükselişe geçmişti.Ama Türkiye kupasından şansız bir şekilde elenince gitti.Rıza hocada onun kurduğu takımın kaymağını yedi.Aslında Del Bosque kalsa beşiktaş bu sene daha farklı olabilirdi.Ama Yıldırım Demirören baktı elde kazanılacak kupa kalmadı onuda gönderdi.Yani yönetimler Türk yabancı ayırmadan kendileri için hocaları gönderebilirler.Originally Posted by hucar17

Alıntılı Yanıtla