İşin ilginç yanı bugün FIFA'da dosyası olmayan tek, geçmişteki ve elindeki futbolcularına borçu olmayanda 3 kulüpten birisi Malatyaspor. Yani futbolcuların aslında bahane edecekleri çok şeyde yok. Seyircide destekliyor takımını, şehirde rahat bir şehir.

Ben ce problem 2 yerden koptu, birincisi yanlış hoca seçimi. Ki bu gerçekten etkiledi Malatyaspor'u, ikinci etkende bir sezon içerisinde Mkhalele, Ayman, İlyas ve Murat Erdoğan gibi 3 kilit ortasahanın aynı anda elden çıkarılması. Özellikle Ayman ve Murat Erdoğan inanılmaz işler yapıyorlardı.

Malatyaspor'un forvet ihtiyacı olduğuna inanmıyorum, daha arkada 2.lig kralı Taner ve Mustafa Özkan var. Malatyasporun beyin görevi görecek bir ortasaha ile Tolga Seyhan ve Mapezadan bu yana bulunmayan kesiciye ihtiyacı var.

Bugün ki kadro gelecek için gerçekten müthiş potansiyel halinde ancak bir kaç sene önceki tecrübeli isimleri sayarsak Malatyaspor'un bir anda normalin çok önünde gençleştirmeye gittiği görüyoruz.

Bugün gönderilen Oliviera Real Betiste, Duro Almanya, Shakiri de İngilterede iyi işler yapıyor. Timuçin, Hasan Özer, Fazlı Ulusoy, Mithat Yavaş gibi isimleride unutmamak lazım.

Malatyaspor için ders yılı bence bu.

11 yıldız adayını bir arada oynatırsanız başarılı olamazsanız.