Aday adayım 1: comandante
Nedenim: Sitede ONLİNE süresi yüksek ve ortamı hiç bir zaman germiyor.Ayrıca Organizasyonlara katılımı var.Uzun süredir tanıdığım biri ve hareketleri gayet iyi çokta yardımsever bildiği konularda.En önemli husus ise her siteye lazım olan dostluk ortamı.Hiç tanımadığım zamanlardan çok iyi tanıdığım şu zamana kadar bir dostumdu ve MSN gibi iletişim araçlarının dışında Turksportal' forumlarında birçok insanı buraya bağlayan birşey dostluk ortamı.Bunu sağlayan en iyi insanlardan biri forumumuzdaki
Ufak bir sır vereyim
Arkadaşın FM ile ilgili bilgisi çok azdır forumun ise belli bir zamana kadar aynı benim gibi sadece sosyal kısımlarından faydalanmıştır
Bu kadar neden yeterli bence..

Aday adayım 2: emre1905
Nedenim:
Cana yakın ve sevecen bir insan.Bazen yorumları bana ters düşsede ortamı toparlamasını biliyor..Siteye yaptığı katkılar ise en azından aday olmasını gerektiriyor.Katkı dediğin illa ki dosya paylaşmak değildir

Aday adayım 3: tosunpasa
Nedenim: Öncelikle çok sevdiğim bir kardeşim.Kardeşim diyorum çünkü sitede herşeyden önce ailesel bir yapı olmalı.Ailesel yapı sitenin temellerini ve dostluk bağlarını kuvvetlendirir işte yücel gibi alicanda sitede bu tür ortamın oluşmasını sağlayan insanlardan.Her ne kadar bazen cıvıtsada sitedeki yüksek online süresi ile cafedeki tutumu ayın üyesine aday olmasına yeterlidir..diğerleri cabası