Sayfa 3 / 21 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 606 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 / Panel - Kurulum - Çalıştıramama Problemleri

ben turkce fm calıstıra basınca sol allta fm dosyası bulunamadı dıyor dedıgınız herseyı yaptım ama omadı ben 70 mb olan versıyonunu ındırmıstım onun ıcın yoksa tekrar mı kurmam gerekıyor oyunu yardımedersenız sevınırım

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by vento View Post
    peki bunun çaresi yok mu doctor beyyy
    senin yaşadığın olay büyük ihtimalle antivirus programından kaynaklanıyor..
    www.mustafabudak.com/regedit_turksportal.rar

bu dosyayı çalıştır bakalım ekleyecekmi..
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

turkce dosyasını çektim kurdum

ayarlardan tamponu temizleyi ve oyunun yolunu gösterdim.Turksportal Türkçe FM 2007 ye tıklayıp oyunu çalıştır dediğimde , normal türkçeleştirme çalışmasını yapanlar,ve oyunun reklamları giriyor (war child v.s.) sonrasında ekran simsiyah oluyor.sağ alt köşede bir top simgesi öylece kalıyor.nedendir bu arkadaşlar?

Türkçe olayı için teşekkürler

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Question

Quote Originally Posted by vento View Post
    peki bunun çaresi yok mu doctor beyyy
    senin problemin büyük ihtimalle kullandığın avast virus programı kayıt defterine yazmayı engelliyor. Bu yüzden ayarlar bölümünde yaptığın değişiklikler kayıt olmuyor..

Quote Originally Posted by alper2820 View Post
    vieri tamam dostum calisti yalniz simdide oyunu acarken donma yapiyo onunla ilgili 2. sayfada biseyler vardi ona bi bakayim yardimin icin tesekkurler
    turksportal ekibindeki butun arkadaslari bu calismadan dolayi tekrar tebrik ederim
    iyi calismalar.
    Donmayı yapacak çünkü yeni sistem ile birlikte Oyunu Türkçeleştirmek oldukça zorluk taşımakta, daha sağlıklı bir Türkçeleştirme yaptığı için 20sn kadar mouse klavye fonksiyonları kitleniyor. Bunun bir zararı yok o yüzden 20.sn sonra tekrar düzeliyor herşey

Quote Originally Posted by burakbjk35 View Post
    ben turkce fm calıstıra basınca sol allta fm dosyası bulunamadı dıyor dedıgınız herseyı yaptım ama omadı ben 70 mb olan versıyonunu ındırmıstım onun ıcın yoksa tekrar mı kurmam gerekıyor oyunu yardımedersenız sevınırım
    Hayır. Ayarlar klasöründen oyun klasörünü belirteceksin. Eğer belirttim ama olmadı diyorsan, yukarda bahsettiğim olaylar senin içinde söz konusu olabilir.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by emreerol View Post
    turkce dosyasını çektim kurdum

ayarlardan tamponu temizleyi ve oyunun yolunu gösterdim.Turksportal Türkçe FM 2007 ye tıklayıp oyunu çalıştır dediğimde , normal türkçeleştirme çalışmasını yapanlar,ve oyunun reklamları giriyor (war child v.s.) sonrasında ekran simsiyah oluyor.sağ alt köşede bir top simgesi öylece kalıyor.nedendir bu arkadaşlar?

Türkçe olayı için teşekkürler
    Merhaba,

yaşadığın problem bununla alakalı.

Problemin çözümü, bu makaleyi okuyarak çözebilirsin.

Oyunu çalıştırmadan önce FM kısa yolu yerine Türkçe Football Manager 2007 kısa yolunu çalıştıracaksın
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Merhaba,

yaşadığın problem bununla alakalı.

Problemin çözümü, bu makaleyi okuyarak çözebilirsin.

Oyunu çalıştırmadan önce FM kısa yolu yerine Türkçe Football Manager 2007 kısa yolunu çalıştıracaksın

ya çok teşekkürler oyunun ingilizce klavye v.s. istediğini unuttum biran.sağolun

Öncelikle Türkçe çalışması nedeniyle emeğe geçenlere teşekkür ederim.,

Ama şu takılma hiç hoş olmamış. Önceki sayfalarda bunun sorun edilmemesi söylensede kişisel görüşüm bu hiç uygun olmamış.

giderilmesi mümkünmüdür.?

Saygılar.

Wink

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    senin yaşadığın olay büyük ihtimalle antivirus programından kaynaklanıyor..
    www.mustafabudak.com/regedit_turksportal.rar

bu dosyayı çalıştır bakalım ekleyecekmi..
    onuda denedim ama olmadı neyse boş ver ilgilendiğin için saol vieri yükleyemedim ama eminimki süper olmuştur

Quote Originally Posted by kornification View Post
    Benim sorunum,oyuna girdim fakat maç spikeri ve haberler türkçe değil,haberlerinde %10 u gibi bi kısmı türkçe geliyor.Normali bu mudur?Değilse load game yaptığım için bir sorun olabilirmi veya başka birşeymi?

Şimdiden teşekkürler...
    Demiştim ama ...

calıstıı bana musade oyunu acıldı tsk herkese

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ozdemix View Post
    Öncelikle Türkçe çalışması nedeniyle emeğe geçenlere teşekkür ederim.,

Ama şu takılma hiç hoş olmamış. Önceki sayfalarda bunun sorun edilmemesi söylensede kişisel görüşüm bu hiç uygun olmamış.

giderilmesi mümkünmüdür.?

Saygılar.
    Bu konuda ne yazıkki yapacak birşeyimiz yok.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Mustafa

Bu dosyayı bulamama konusunda yardımlarını bekliyoruz. FM 2006 V2 de kurduğumuz zaman böyle bir problemle karşılaşmadık. FM 2007 yi bu zaman kadar eski FM 2006 yamasıyla oynuyorduk. Bu sıkıntıyı çözmek için neler yapabiliriz. Şimdiye kadar verdiğin yöntemlerin hepsini denedim ama sonuç negatif. Hala dosya bulunamadı diyor. 4-5 yıldır sizi takip ediyorum. Devamlı yararlı çalışmalar yapıyorsunuz fm ile ilgili. Bu konudaki sıkıntıyı çözmenizi rica ediyorum. Zaten FM 2007 kurmak bir işkence, oynamak işkence. Birde Türkçe yamada problem çıkması beni iyice üzdü. Yardımlarınızı bekliyorum.

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

spiker ingilizcemi yoksa bende mi öyle?

Quote Originally Posted by aLka View Post
    Valla ben 2 kere sordum ama her soruya cevap gelsede benimkilere gelmedi,belki sen sorunca gelir...

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

simdi gordum, diger konuda mustafa abi belirtmiş beta surumde türkçe spiker yok, insallah ilerki versiyonlarda diye..

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Bendeki hata sole..
    C Program files Sports interactive Football manager 2007 turkcefm2007v1.rar turkcefm2007v1.exe doyasinda CRC hatasi dosya bozuk ayrica
    C Program files Sports interactive Football manager 2007 turkcefm2007v1.rar tanimlanamayan arsiv sonu diyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by aLka View Post
    Beta versiyonumuzda spiker ingilizce, önümüzdeki versiyonda bunu halledeceğiz.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by PaVLeNKo View Post
    Bendeki hata sole..
    C Program files Sports interactive Football manager 2007 turkcefm2007v1.rar turkcefm2007v1.exe doyasinda CRC hatasi dosya bozuk ayrica
    C Program files Sports interactive Football manager 2007 turkcefm2007v1.rar tanimlanamayan arsiv sonu diyor...
    yardim bekliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Dosyanız indirilirken bağlantı kesilmiş olmalı. Tekrar indirin.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Sanmiyorum baglantim normal defalarca yukledim ve bu ustteki hatayi verdi..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

yükledim fakat oyun türkce degil

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Normalde FM oynarken oyunda hiçbir zaman sorun çıkmadı. Demin yamayı indirdim ve oyuna girdim. Gayet hoş oynuyordum ama aniden oyun bir yerde takıldı ve siyah ekran çıkıverdi. Oyunu kapayıp açtım çünkü diğer türlü düzeleceği yoktu. Sizce bu sorunun Türkçe FM 2007 ile alakası var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Biri yardim etsin yaa olmuyor olmuyorrr

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

bence oyunu yukleme icin adim adim kurulum anlatilmali...olmuyor sinirleniyorum olmadikca...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

calısmanız ıcın tesekkurler ama ben yuklemeyecem kardesım kendı bılgısayarıne yukledı onda baktım ne gıbı seler war dıe nası olmus turkcesı dıe baktım ve gordumkı baya fazla cevırı hatası yapılmıs ozelıkle mesajlarda cok fazla cevırı hatası war bunu belırtmek istedim

e hep hata veriyoo yapamadim uyuz oldum nasi calisio sizde yaa hep hathathathathtahta hata

abi bende Fm turkce'ye tikladigimda tam ayarlara basiyorum 'runtime error activeX component can't create object' dio.N'apcam?lutfen yardim edin?

winrar içerisndeki dosyayı çıkarmıyor hata veriyor. 3 kere indirdim hep aynı hatayı veriyor. bunun çözümünü biri anlatsın

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by bologna View Post
    Mustafa

Bu dosyayı bulamama konusunda yardımlarını bekliyoruz. FM 2006 V2 de kurduğumuz zaman böyle bir problemle karşılaşmadık. FM 2007 yi bu zaman kadar eski FM 2006 yamasıyla oynuyorduk. Bu sıkıntıyı çözmek için neler yapabiliriz. Şimdiye kadar verdiğin yöntemlerin hepsini denedim ama sonuç negatif. Hala dosya bulunamadı diyor. 4-5 yıldır sizi takip ediyorum. Devamlı yararlı çalışmalar yapıyorsunuz fm ile ilgili. Bu konudaki sıkıntıyı çözmenizi rica ediyorum. Zaten FM 2007 kurmak bir işkence, oynamak işkence. Birde Türkçe yamada problem çıkması beni iyice üzdü. Yardımlarınızı bekliyorum.
    registry içerisinde üst mesajlarda verdiğim yolu kontrol eder misiniz? Folder klasöründe herhangi bir bilgi varmı. Örneğin FM nin kurulu olduğu yer...

Quote Originally Posted by kornification View Post
    Valla ben 2 kere sordum ama her soruya cevap gelsede benimkilere gelmedi,belki sen sorunca gelir...
    Sorunu tam olarak iletebilir misin, gözden kaçmış olabilir...

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    yükledim fakat oyun türkce degil
    Tamponlanmış veriyi temizle seçeneğini aktif duruma getirip oyunu açarsan iyi olur.

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Normalde FM oynarken oyunda hiçbir zaman sorun çıkmadı. Demin yamayı indirdim ve oyuna girdim. Gayet hoş oynuyordum ama aniden oyun bir yerde takıldı ve siyah ekran çıkıverdi. Oyunu kapayıp açtım çünkü diğer türlü düzeleceği yoktu. Sizce bu sorunun Türkçe FM 2007 ile alakası var mı?
    tam olarak hangi ekranda hata verdiği konusunda bilgi verirsen, bu konuda yardımcı olmak isteriz.

Quote Originally Posted by mista7fb View Post
    calısmanız ıcın tesekkurler ama ben yuklemeyecem kardesım kendı bılgısayarıne yukledı onda baktım ne gıbı seler war dıe nası olmus turkcesı dıe baktım ve gordumkı baya fazla cevırı hatası yapılmıs ozelıkle mesajlarda cok fazla cevırı hatası war bunu belırtmek istedim
    çevirili hataları mutlaka olacaktır, bu tip konular ile ilgili başlığımızda arzu ederseniz yardımcı olarak işimizi kolaştırabilirsiniz.

Quote Originally Posted by baskanaga View Post
    e hep hata veriyoo yapamadim uyuz oldum nasi calisio sizde yaa hep hathathathathtahta hata
    verdiği hatalar konusunda bilgi verirsen daha yardımcı olmaya çalışırız.

Quote Originally Posted by umgs View Post
    abi bende Fm turkce'ye tikladigimda tam ayarlara basiyorum 'runtime error activeX component can't create object' dio.N'apcam?lutfen yardim edin?
    Bilgisayarında XML componentleri ile ilgili bir problem olabilir. Bunun çözümü için
    Code:
    \WINDOWS\system32\msxml3.dll
    \WINDOWS\system32\scrrun.dll
    \WINDOWS\system32\stdole2.tlb
    yüklü olduğuna emin ol.

Quote Originally Posted by axoy View Post
    winrar içerisndeki dosyayı çıkarmıyor hata veriyor. 3 kere indirdim hep aynı hatayı veriyor. bunun çözümünü biri anlatsın
    Hangi sunucudan indiriyorsunuz? Belki indirdiğiniz sunucuya yüklenen dosyada problem vardır.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by PaVLeNKo View Post
    Bendeki hata sole..
    Yardım Bekliyorum..

Sayfa 3 / 21 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri