Quote Originally Posted by y_layta View Post
tebrikler 7-1 snn takım oturmuş artık be yaw
7-1 degil canim, 7-0 Bir golumu yedin hemen ayakustu

Quote Originally Posted by ulumemo295 View Post
Emrah abıcım Tuncayı alabılırsın ML ye Ibragım akında olur veya Carusca
Valla Tuncay`a 10 milyon verdim vermediler. Su an degeri 10 milyon ve 27 yasinda. Yasi geckin oldugu icin daha fazla vermek istemedim. Sammuel`i hic hesaba katmiyordum. Adami bir oynattim su an cok formda. Fazla iyi ozellikleri yok, hizli da degil ama sogukkanlilik, konsantrasyon falan iyi o yuzden iyi oynuyor. Transfer sezonunun bitmesine 3-4 gun var. Belki de oyuncu almam. Aslinda o mevkide oynayacak Skjelbred var ama adam sag ayagini kullaniyor bana solak lazim. Bu arada Ispanya kupasinda hani 7-0 ile en son Sociedad`i gecmistim ya karsima kim gelse iyi? Barcelona. Ilk mac deplasmanda 1-1 bitti. Ronaldinho`yu kilitleyince oyunu aciyosun, bunda yapcak bisey yok Sizce gecer miyim turu?

Sagolun yorumlariniz icin. Eger bana arada ,ister transfer ister taktik konusunda olsun, oneride bulunursaniz kesinlikle denerim. Su an ki dizilisim cok tuttu. Her maci aliyorum. Tek sorunum Marcelo`nun kotu oynamasiymis meger. Marcelo savunmanin solunda oynuyordu. Oraya simdi Kevin Larsen`i monte ettim tamamdir.