kardeş mutlaka denicem çünkü gs le işler yolunda gitmiyor birde bu taktiğinasıl çalıştırcam
paylasim guzel saol
birader ilk sezon gelen oyunculara 37 milyon vermissin gidenlerden de 5 milyon kazanmissin.bana bunun nasil oldugunu anlatirmisin
Yav kardes(GSCİMBOM) bana bi antreman raporunu gostersene ekrandaaaa....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yav biri antreman raporunu ekranda gostersin paso oyuncular sakatlanıo 3-7 ay arasında
Kanka Sen Nİye İngİlİzce Kullanion Fm 2007 Yİİ Anlamiom
TÜrkÇe Varrr.....:d
kardes benim ingilizcem iyi degil bana bunlari turkce yazarsan memnun olurum ama anladigim kadariyla iyi yapmissin ellerine saglik
kusura bakma kardes belkı taktıgın gercekten cok ıyıdır ama ılk sene aldıgın oyuncuların fıyatlarıyla gıder gelır tablosu ve galatasaraın oyuna baslama mıktarı arasındakı ucurumu kımse dıkkat etmemıs.ben cm3 ten berı bu oynu oynarım ve asla bu kadar para vermedıler galatasarayımıza oyunda.orjınal takımla yapabılecegın Screen Shotları koy derım.tabı asla benım haddıme dusmez.ama fm2007 de galatasarayda sultan cem + ozgurcan + aydın yılmaz + oguz + mehmet guven cok ıyı gelısıp ıyı oynuyorlar ben bunlarla ceyrek fınale kadar yukseldım.benım menajerlık anlayısım cok para ıle degıl az para ıle kendı oyuncuları degerlendırıp hem kulube katkı hemde oyuncu gelısımını saglamak.yınede her turlu bu oyunu oynaya herseye ıyı sanslar dılerım ne olursa olsun vakıt harcayıp emek verılıyor saygılarımla
ıyı fm2007 gunler