-
26.Aralık.2006, 22:47
Polat: Transfer yok
Polat: Transfer yok
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, devre arasında transfer yapmayı düşünmediklerini açıkladı.

Son günlerde basında yer alan transfer haberlerini değerlendiren Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, "Sezonun ortasında futbolcu getireceğimizi sanmıyorum. Kimseyi satmayı da düşünmüyoruz" dedi.
Carrusca'nın kiralanması ile ilgili de görüş bildiren Adnan Polat, "Arda'nın bir anda takımda yıldızlaşması ile Carrusca takımda yer bulamadı. Tabii ki bu onun şanssızlığı. Carrusca'ya yurt dışından ciddi teklifler var. İspanya'nın önemli kulüplerinden teklifler geldi ama satmayı düşünmüyoruz. Eğer verme gibi bir durum olursa kiralık verebiliriz. Kendisi de Galatasaray forması giymek istiyor. Carrusca başka takıma kiralık gitse bile, kendini geliştirip tekrar Galatasaray’a faydalı olacaktır" diye konuştu.
“BİR PROBLEMİMİZ YOK”
Polat, teknik direktör Erik Gerets ile aralarında bir problem olmadığını da kaydederek, "Gerets görevini yapıyor. Bir problemimiz yok. Takımın son değerlendirmesini yaptık ve her konuda görüşüyoruz. Karşılıklı olarak birbirimizin işine saygı gösteriyoruz. Artık bu konuları konuşmaktan sıkıldım. Herkes görevinin başında " dedi.
Yönetim içinde de hiçbir problemin olmadığını belirten Polat, "Galatasaray yönetiminin hiçbir problemi yok. Medya, Galatasaray Kulübü'nü yıpratma politikası içinde. Artık bu haberler yüzünden gazete okumamaya başladım. Sadece işime bakıyorum" diye konuştu.
“STADIN TEMELİ 6 AY İÇİNDE ATILACAK”
Sarı-kırmızılı kulübün ‘Aslantepe Projesi’ ile ilgili olarak ise Polat, "Önümüzdeki dönemin ilk yarısında Aslantepe Projesi'nin temelini atacağımızı düşünüyorum. Kesin bir tarih vermek istemiyorum ama yeni yılın ilk 6 ayı içerisinde temel atacağız" dedi.
NTVSpor
Mesaj Yetkileri