1 ile 30 arası toplam 427 sonuç

Konu: [TSL]Fenerbahçe Araştırması 2007

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by zzzlatan View Post
    Nasıl 2.sınıf yaaaaaaaaa! Bu kadar taraflı yorumlar yapmayın!

FENERBAHÇE Avrupa'nın 2.sınıf bir takımı değildir. İtalya Ligi 2.si takımı ezen takım 2.sınıf değildir! Elinde Kezman-Lugano-Edu-Alex-Appiah-Tuncay gibi Dünya Yıldızı. Tümer vb. Ulusal Yıldızı olan bir takım 2.sınıf değildir! .......
    +1 arkadasa katiliyorum cok tarafli bir yorum olmus...
    Her ne olursa olsun Belki FB bir Man Utd,Barca,Chelsea,Real seviyesinde bir takim degil ama bu benzetmen hic hos degil....

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Her ne olursa olsun Belki FB bir Man Utd,Barca,Chelsea,Real seviyesinde bir takim degil ama bu benzetmen hic hos degil....

Ya zlatana hangi dünya yıldızından bahsediyorsun edu dünya yıldızıysa bırakın bu muhabbetleri allah aşkına edu fb de bile oynayamaz servet ondan iyi hem tsl bir avrupa futbol çöplüğüdür avrupada pili bitmiş bütün eski yıldızlar buraya geliyor ya da katara gidiyorlar, bi hagi bi hooijdonk onlarda yaşlanıp geldiler diğerleri ise anelka, kezman bunlar bitip gelenler

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    FB eger Man Utd, Chelsea, Real Madrid vs. seviyesinde bir takim degilse, yani 1. sinif bir takim degilse, ikinci sinif takim olmasi neden bu kadar rahatsiz ediyor ki? 2. Sinif Takim olmak kotu bir sey mi? Ne yani Fenerbahce'nin oyuncularinin 160-170 CA sahibi olmasi mi dogru sizce? Eger oyle ise senelerdir neden bu takim SL guruplarindan cikamiyor?

Tartisma ciksin diye bunlari yazmiyorum ama gerceklerle karsilasip, oyle yorum yapmak daha dogru olur. Eger bu Fenerbahce Ingiltere, Italya veya Ispanya'da sampiyonluga oynayacak bir takim degil de UEFA kupasina katilmak icin mucadele edecek bir takimsa eger, Fenerbahce 2. sinif takimdir. Bu da kucumsenecek bir sey degildir. Son 10 yilda ocak ayindan sonra avrupa kupalarinda ilk defa mucadele ediyorsa bir takim, o takimi Real, Chelsea, Man Utd. vs. gibi takimlarin arasinda 1. sinif takim diye nitelendirmek sadece hayalperestliktir.

Ayrica arastirma yapilirken SI games'in liglere gore verdigi belli kriterler vardir. Bu kriterlere gore Fenerbahce 3 buyuk ligde orta siralara ve UEFA kupasina katilmaya oynayan takim seviyesindedir, yani kadro itibariyle 1. sinif takim degildir...

Mesaj Yetkileri