emrah44 sana helal olsun.herkes seni örnek almalı
emrah44 sana helal olsun.herkes seni örnek almalı
I'M BIG IN JAPAN TONIGHT
Bencede Hile Oyunu Bozuyor Fakat Sakatlıkları Da Düzeltmeli Ben İndiriyorum..
hile bu yaw
Bence böyle editörler oyunun gerçekliğini hemde zevkini yok ediyor.Editörsüz de oynayabiliriz.Çok mu zor....
Ben size modifier ile oyunu dahada zevkli hale getirme yöntemlerinden birini söyleyeyim;
Oyun artık size monoton geliyor ise, TSL'de mücadele eden, tüm takımların oyuncularına girip, özelliklerini 20 yapın1 saatinizi falan alır, ama oyun harbiden çok zevkli oluyor
Ben bunu 2007'de denemedim ama 2006'da yapmıştım. Tam bir taktik savaşına dönüşüyordu oyun
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Oyun bize monoton gelmeye başladığı zaman o oyunun kitabını yazmaya başlarız zaten.Kaç yıldır oynuyorum bu oyunu hiç monoton gelmedi....
tamam ben ona bişey demiyorum.Ama kendi takımının parasını yükseltmek oyuncularını geliştirmek...Bunları yaparsak oyunun zevki kalmazzz....
ben bi kullandım bırakamıyorum inndirmeyin ssaakkkkıınn
KardeŞİm Ben Anlamiyorum Walla Ben Normal Bİ Antreman Sİstemİ İle Oynuyorum AgresİflİĞİmİ Normal Olarak SeÇİyorum We Sİzİnde SÖyledİĞİnİz Gİbİ SÜreklİ Adamim Saktlanmio Ayrica Bnce Bu TÜr Modİfİer Ler Oyuun Kalİtesİnİ DÜŞÜrÜo Bnce Neyse Yİnede İyİ Oyunlar...
bu ,modifier icin size bi oneri
alakasiz ligden bir oyuncu secin 16 yasinda fln olsun butun ozelliklerini 19 20 yapin potansiyelini 200 yapin dunyadaki ununu (reputation) yuksek tutun sonra bakin nasi savas cikiyo buyuk takimlar arasinda![]()
aslında bu modifier i sakatlık için kullanmak ideal zırt pırt adam gidio fenere 13milyondolara taş gibi vilvidia yı aldm adam 2 maç sonra 3 4ay gitti.Saçmalık ya..
Arkadaşlar bunun türkçe yaması filan warmı we ya sakatları düzeltme nasıl oluyo anlatırmısınız??
aga nasil indirecez ben onu anlamadim.Indiriyorum dosya hasarli dio. Bi de dosya 6kb neresini yukliicez anlamadim.Acaba bende mi hata var yoksa link mi kirik
7.0.0'a da oluyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Benim doktorum çok iyi fizyoterapi 20 falan ama bende de oluyor uzun sakatlık. Bazen birkaç hafta bile kayıp. Benim doktor Tomislav Vrbnjak(Milan), çok iyi aslında. Mesela Inter'le maçım oluyor Dida Pirlo falan sakat olunca çok kötü oluyor. Hile de yapmak istemiyorum.
ya arkadaşlar ben indirdimde çalıştıramadım nasıl yapcaz oyunu açıp loada basmıcaz mı öle yapıorum altta "19436 datas read,search is enanbled" die bi yaı çıkıo anlamadım ne iş bi yardımcı olun...
O demek ki:
"19436 adet veri okundu,artık arama yapabilirsin"
Yani hata değil.
tamam arkadaşlar hallettim ama size yinede teşşekkür ediyorum saolun...
Önemli değil. Ama modifier kullanma bence.![]()
herkesin kendi zevki.. her zaman derim zevkLer ve renkLer tartısıLmaz.. ben kuLLanmadım kuLLanmicamda..insanı hedefLerinden uzakLastıran bişey. sakatLıkLar icin kuLLanmak biLe bence gereksiz.Fm yi tümü iLe kabuLLendiysen oynicaksın yoksa..beğenmediğin sacma dediğin yanLarı varsa oynama o zaman !! ama yine diyorum herkesin zevkide rengide düsünceside kendisine aittir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
ya arkadaslar kimse yardimicida olmadi bu 701i yukledim ama bi yerden onu secmek falanmi gerekio orda preferencesta hala 700 yazio yukledikten sonra biseymi yapmak gerekio lutfen yardimci olun cook sewinirim
ya arkadaşlar ben hile yapmıyorum ama korktuğum takımlarda başlamadan kaydediyorum kaybedersem tekrar giriyorum o hile olurmu
ya ben bunu yükledim hatta 7.01 patch yükledim -oyunda 7.0 yazıyor- load girdiğimde search is enanbled yazıyor bu ne demek ? canın çok sıkıldı biraz değişik şeyler yapmak istiyorum.