-
28.Aralık.2006, 12:59
Madem begendiniz, asil atom cagi vidyomuzu yapalim o zaman. Bu gun bir tane daha geliyor
Yorumlariniz icin sagolun. Aslinda avrupa maclarimi bundan sonra boyle yapayim ya valla guzel bir arsiv olur. Sonra, SI Games`e gonderme yapariz bunlarla.
Ilk Vidyomda, Juanes`in A Dios Le Pido sarkisini kullandim. Ikinci vidyomuzda da Juanes - La Camisa Negra sarkisini kullanacagim. Bu adamin sesi gercekten harika, Shakira`dan sonra Kolombiya`nin bence 2 numarasi. La Camisa Negra sarkisi gecenlerde bir sampuan reklaminda caliyordu. Evet bu satir arasindan sonra diyorum ki beni izlemeye devam edin. Bu vidyolari Ercan Taner`in anlatimiyla seslendirecegim. Eger kendi sesinize guveniyorsaniz. Bana yazin ve ortak bir calisma yapalim. Benim vidyolarin uzerine sizin sesinizde bir spiker ekleyelim. Youtube`da buna benzer vidyolar gordum ama bir tanesi disinda begenmedim. Vidyolarimiz geliyor. Bu vidyolarin nasil olusturulacagina dair bir rehber de hazirlayacagim ve burdan ilan edecegim. Unutmayin bu gun yeni bir vidyo ekleyecegim.
Mesaj Yetkileri