Galatasaray, Schalke ile el sıkıştı

G.Saray, Hamit transferinde mutlu sona 1 adım daha yaklaştı. Schalke ile anlaştığı öğrenilen Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, yıldız ismi ikna etmeye çalıştığı kaydedildi.

Galatasaray, Hamit Altıntop transferinde mutlu sona 1 adım daha yaklaştı. Schalke ile anlaştığı öğrenilen Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, gurbetçi futbolcuyu ikna etmeye çalıştığı kaydedildi.

Zirvede konuştu...
Önceki gün yapılan transfer zirvesinde ön plana çıkan isim yine Hamit Altıntop oldu... Wederson için Ankaraspor, Mehmet Topuz için Kayserispor fahiş fiyatlar isteyince, bu transferlerden vazgeçmek zorunda kalan Sarı-Kırmızılılar, tüm planlarını Hamit Altıntop üzerine kurmaya karar verdi. Galatasaraylı idarecilerin Schalke Başkanı Gerhard Rehberg ile mutabakat sağladığı, Hamit’i ikna edebilmek için girişimlerin hızlandırıldığı dile getirildi.

Bonservisi hazır...
Galatasaray’ın bu transfer girişiminde 2 kozu var: Biri, Rehberg’in Cim Bom’a karşı sempati beslemesi ve kulüpte onur üyesi olması, diğeri de Hamit Altıntop’un mukavelesinin sezon sonunda bitmesi. Nokta atışı yapmayı planlayan yönetim, gurbetçi futbolcunun bonservis bedelini bile hazırladı. Gerets’in, Hamit’in gelmesi halinde yıldız futbolcuyu hem sağ bekte, hem sağ açıkta hem de ön liberoda kullanabileceğini ilettiği ifade edildi.

Kaynak: Fanatik