Quote Originally Posted by Vieri
Quote Originally Posted by zebeedy
Vallahi ben de çok sinirliyim bu oyuna karşı...Şimdiye kadar daha bi kere mutlu kapatmadım oyunu yaw.Çok saçmalamışlar..İşte örnekler:
(Takımım Fenerbahçe)
1-) 4 - 0 önde gidiyorum oyun benim kontrolümde ama ne oluyosa 88 den sonra olay kopuyo ve 5-4 yeniliyorum!
2-) Eğer bir maçı 1-0 önde götürüyorsam mutlaka 88 den sonra gol yiyor ve berabere bitiriyorum.(yine 88)
3-)3M$ lık adama 10M$ veriyorum kabul edilmiyor.(türk oyunculara hemde rizedeki bir oyuncuya,10M$ vercem kabul etmeyecekler gerçekte peh!)
4-) Ne yaparsam yapayım takım çok gol yiyor.(ligde 4 tane 7-6 biten, 3 tane de 5-4 biten maçım var.!!!)
5-)Ortasaha oyuncum geri pas veriyor,defanstaki adam önündeki topu tutmuyor ve rakip forvet gelip gol atıyor.Golün suçlusu ortasaha oyuncum oluyor!Oysaki defans oyuncum dibindeki topa 5-6 saniye bakıyor!!!
Valla bunlar oluyorsa o PC kırılacak kadar var. Arkadaşm son yamaları kurdunmu gerçekten yaşananlar baya garip.
Bütün yamaları kurdum (offical olan).
Bu arada transfer olayı sanırım Fenerdeki bi ayardan dolayı böyle.Başka takımın 4'e aldığını ben 14'e alamıyorum.
Gerçek hayatta bi menejer:" Oyuncunun bir normal fiyatı vardır bi de Chelsea için fiyatı" demişti ya, onun gibi galiba!
Not:Bu arada Chelsea fiyatı kuralı oyunda gerçekten vardır!Real Madrid'in Henry yi almak için kabul ettirdiği fiyatın 20m$ üstünü kabul ettirebilmiştim Chelsea deyken(Demo'da)