ya arkadaşlar yaaa
ben de nin tüm yamalarını indirdim ama
yama çalışmıyor ve de oyundan atıyor ama kayıtlı oyunlar çalışıyor
nasıl yüklenir bu yamalar
2.0 2.1 3.0 4.0 versiyonlarını indirdim yamanın
açıklarsanız sevinirim
şimdi benim sorum şu
ben bu sitenin fm için hazırladığı yamaları indirdim
ama bir türlü yükleyemedim bu yamanın nasıl yükleneceğini bilen arkadaşlar vardır diye düşündüm burada sordum
cahillğime verin ama oturum adında turkce karakter var ama dil ingiliz ce nasıl olacakki
yardimların için saol sekopej
ben cache dosyasini siliorum ama sonra oyuna girerken siyah ekranda takiliyor dil ayarlari da tamam nolacak simdi bi yardim ederseniz?
slm sekopej slm herkese bu yuz paketleri her cdlere yuklenirmii cvp verirsen sevinirim
Evet yüklenir...
benim de bir sorum olacakti. sitede mevcut olan 7.0.2 yamayi indirdim. kariyerime chelsea de baslamak istiyorum. Ancak premier lig deki takimlarin logolari yok ve de hicbir oyuncunun yuz goruntusu yok. Dediginiz gibi cache dosyasini sildim ama yine de olmadi. acaba 7.0.2 yamasindan harici baska bir yama mi yuklemem gerekiyor
Benimde bi sorum olacak. Oyuncu resimleri profilinde kendi boyutunda çıkmıyor küçük çıkıyor onu nasıl büyütebiliriz?
Valla aradım ama bulamadım. Bu tema FM'in orjinal teması ama önceden dediğim gibi bir sorun yoktu ben kullanıyordum düzgünce. böyle bi sorun oldu garip...