Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 78 arası toplam 78 sonuç

Konu: Grafik paketlerini(yüz, forma, logo) yükleyemeyenler

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by huseyin91 View Post
    ya bu /../ lı yere oturum adımı bılgısayar adımı yazacam sımıdden tesekkurler
    Evet kullandığın oturumun adını yazacaksın.
    "YÜCE ATATÜRK"

ya arkadaşlar yaaa
    ben de nin tüm yamalarını indirdim ama
    yama çalışmıyor ve de oyundan atıyor ama kayıtlı oyunlar çalışıyor
    nasıl yüklenir bu yamalar
    2.0 2.1 3.0 4.0 versiyonlarını indirdim yamanın
    açıklarsanız sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by muster07 View Post
    ya arkadaşlar yaaa
    ben de nin tüm yamalarını indirdim ama
    yama çalışmıyor ve de oyundan atıyor ama kayıtlı oyunlar çalışıyor
    nasıl yüklenir bu yamalar
    2.0 2.1 3.0 4.0 versiyonlarını indirdim yamanın
    açıklarsanız sevinirim
    Neyden bahsettiğini anlamadım. Başka siteden indirdiğin yamalarda sorun varsa, yardımı indirdiğin yerde ararsan daha iyi olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

şimdi benim sorum şu
    ben bu sitenin fm için hazırladığı yamaları indirdim
    ama bir türlü yükleyemedim bu yamanın nasıl yükleneceğini bilen arkadaşlar vardır diye düşündüm burada sordum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by muster07 View Post
    şimdi benim sorum şu
    ben bu sitenin fm için hazırladığı yamaları indirdim
    ama bir türlü yükleyemedim bu yamanın nasıl yükleneceğini bilen arkadaşlar vardır diye düşündüm burada sordum
    Hangi yamadan bahsettiğini anlamadım, bizim siteden indirdiysen söyle yamayı, kurulumu için yardımda bulunalım.
    "YÜCE ATATÜRK"

cahillğime verin ama oturum adında turkce karakter var ama dil ingiliz ce nasıl olacakki

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by huseyin91 View Post
    cahillğime verin ama oturum adında turkce karakter var ama dil ingiliz ce nasıl olacakki
    Öncelikle gizli dosyaları gösteri tıklıyoruz. Daha sonra C:\Documents and Settings'e giriyoruz. Orada mevcut oturumlarınızı göreceksiniz. Oyunun oynadığınız oturuma girip, ilgili klasörü bulup silebilirsiniz.
    "YÜCE ATATÜRK"

yardimların için saol sekopej

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ben cache dosyasini siliorum ama sonra oyuna girerken siyah ekranda takiliyor dil ayarlari da tamam nolacak simdi bi yardim ederseniz?

slm sekopej slm herkese bu yuz paketleri her cdlere yuklenirmii cvp verirsen sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Evet yüklenir...

Nesil
    2003
    Yer
    Kayseri

benim de bir sorum olacakti. sitede mevcut olan 7.0.2 yamayi indirdim. kariyerime chelsea de baslamak istiyorum. Ancak premier lig deki takimlarin logolari yok ve de hicbir oyuncunun yuz goruntusu yok. Dediginiz gibi cache dosyasini sildim ama yine de olmadi. acaba 7.0.2 yamasindan harici baska bir yama mi yuklemem gerekiyor

Quote Originally Posted by ZIP_ZIP View Post
    benim de bir sorum olacakti. sitede mevcut olan 7.0.2 yamayi indirdim. kariyerime chelsea de baslamak istiyorum. Ancak premier lig deki takimlarin logolari yok ve de hicbir oyuncunun yuz goruntusu yok. Dediginiz gibi cache dosyasini sildim ama yine de olmadi. acaba 7.0.2 yamasindan harici baska bir yama mi yuklemem gerekiyor
    Logo paketleri ve yüz paketleri yamalarını indirdikten sonra cache dosyasını silmeniz gerekir..Yama ile ilgisi yok..

Benimde bi sorum olacak. Oyuncu resimleri profilinde kendi boyutunda çıkmıyor küçük çıkıyor onu nasıl büyütebiliriz?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by alex_sercan View Post
    Benimde bi sorum olacak. Oyuncu resimleri profilinde kendi boyutunda çıkmıyor küçük çıkıyor onu nasıl büyütebiliriz?
    Yüklediğin facepackle alakalı..Oyunun kendi resimleri 95*95 boyutundadır (küçük dediklerin bunlar olsa gerek)..Başka face pack yüklersen genelde 140*180 olur ve iyi olur ..

Yok kardeşim bak böyle oluyor. Önceden böyle değildi yine aynı facepack'i yüklemiştim. ama böyle değildi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by alex_sercan View Post

Yok kardeşim bak böyle oluyor. Önceden böyle değildi yine aynı facepack'i yüklemiştim. ama böyle değildi.
    bence bu temayla da alakalı bazı temalar buyuk resimleri gostermiyor onu ayarlamanın bir yolu forumda olması lazım

Valla aradım ama bulamadım. Bu tema FM'in orjinal teması ama önceden dediğim gibi bir sorun yoktu ben kullanıyordum düzgünce. böyle bi sorun oldu garip...

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri