Bunda biraz payım var ne yazık ki.
Sonra 1-1,5 aya kadar FM 06 bölümünü sürekli düzeltiyordum.Konuları ayırıp,taşıyarak, konu başlıklarını düzelterek organize hale getirmeye çalışıyordum.

Yaş sorunu ortada dediğin gibi ama yaşları ufak kullanıcılarımızı da dışlayamayız.Herkesin kurallar çerçevesinde yazma hakkı vardır.

Bu biraz da sizin elinizde, çevrenize tanıtmazsanız sitemizi yaş seviyesini yukarı çekemeyiz, oyunu yeni öğrenen çoğunlukla genç kullanıcılarımız nette araştırdıklarında bir çok amatör için bilgi veren site olarak bizi görecekler ve geleceklerdir, zaten resmi siteyiz

Herkese eşit çerçeveden bakmak gerekir.Sen konu açmazsan, başkası açmazsa uzun uzun tartışılması gereken konular yerine amatörlere bilgiler veren konular kalır.

Son olarak yanlış yere konu açana ceza verilsin demiştim ama bu uygulamayı ortak görüş olarak benimsemedik

Ben elimden gelen çabayı gösteriyorum (şu sıralar bunalıyorum ama tekrar foruma katkımı yüksek seviyelere getireceğim).Sadece eleştirmek yerine, eleştiri+çözüm yazmak daha mantıklı olacak.

Yapı_cı eleştirilerin için teşekkürler..