İyi Günler;
Arkadaşlar update 1 hafta içerisinde çıkacak demiştim ama biraz uzadı nedeni de şuan devre arası olduğu için sirkülasyon var sürekli oyuncular takımçalışmalardan değiştiriyor bu yüzden erteleme kararı aldım, Update hakkında bilgi vermek istiyorum
- Update 7.0.1 ile çalışıyor
- Süper Lig ve Lig A ağırlıklı Lig B ve Avrupadan da transfer ve data güncellemleleri var. [ Ör: Caner Altın(Cska Moskova) , Higuain(R. Madrid), Deniz Kolgu(Istanbulspor) ].
- Oyuncuların mevkii, current ability, potantial ability ve favori personel, verileri güncellendi.
- Avrupanın büyük kulüpleri ve Türkiye kulüplerinin favori isimleri, ezeli rakipleri ve bütçeleri gerçeğe göre düzenlendi.
- Takımların moralleri lig sıralamasına göre tekrar düzenlendi
- Türk liglerinde gelecek vaadeden oyuncuların özellikleri güncellenip potansiyelleri artırıldı. Ör: Eyüp Kadri Ataoğlu Trabzonspor-Sarıyer(kiralık), Özgürcan Özcan Galatasaray, Cafercan Aksu Galatasaray - İstanbul B.Ş.B.(kiralık), Erhan Kuşkapan Ankaraspor, ve diğerleri
- Oyuncuların yaygın isimleri düzeltildi. Ör: Bülent Bölükbaşı, Mehmet Topuz, Serdar Sinik, Mehmet Al, İsmail Güldüren, Mehmet Yozgatlı
Şimdilik bunlar tavsiyelerinizi bekliyorm veya avrupa' dan transferi kesin sonuçlanan oyuncular varsa buradan da bana aktarabilrsiniz.