Durumu biraz daha geniş açıdan değerlendirmek gerekir. Forumumuz daha önceki yıllarda olduğu gibi 8-10bin üye ile gezilmiyor artık. 8-10 bin üyenin bulunduğu zamanlarda tüm bölümlerle tek tek ben kendim ilgileniyordum. Ancan şuanki üye sayımız 100bin' i geçmiş durumda ve inanın bazı bölümlerde neler oluyor üzerinden uzun bir zaman geçmesi durumunda haberdar olabiliyorum. Tabi bunun bir nedeni de yıllar geçtikçe özel yaşantımıza ayırmamız gereken vaktin artması...

İnternetteki yoğun olarak kullanılan birçok forumda muhakkak ki gereksiz açılan başlıklar, saçma mesajlar bulunuyor. Sitemizdeki görevlilerimiz de ellerinden geldiği kadar butür başlıkları mesajları kaldırıyor. Tabi bunlara daha değişik önlemler alacağız, bu konuda içinizi ferah tutun.

Yaş ortalaması konusunda ise pek katılamıyorum. 18 yaşından büyük birçok aktif kullanıcımız mevcut sitemizde. Ben nice 20 yaşını aşmış ama daha ne demek istediğini bilmeyen kişiler gördüm gerek bu forumlarda gerek başka forumlarda... Bence önemli olan yaş değil, yaşları 14-15 olup da 22-23 yaşındakilere taş çıkartacak güzellikte yorumda bulunanlar var sitemizde.

Ancak tabi ki bazı önlemler alacağız. Sonuçta burada bulunan üyelerimizin daha rahat bir şekilde forumlarımızı gezmelerini, bilgiye daha kolay ulaşmalarını, karşılıklı yorumlarını yaparken daha çok zevk almalarını bizler de istiyoruz.

Yeni yılla birlikte yeni yapılanmaları göreceğinize eminim