Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: ŞOK Szymkowiak Futbolu bıraktı...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Exclamation ŞOK Szymkowiak Futbolu bıraktı...

Trabzonspor'da Szymkowiak şoku
    28 Aralık 2006 22:30

Trabzonspor Kulübü'ne Polonyalı oyuncu Miraslaw Szymkowiak adına mektup geldiği ve mektupta bordo-mavili camiayı şok eden açıklamalar olduğu belirtildi

Trabzonspor Kulübü'ne Polonyalı oyuncu Miraslaw Szymkowiak adına mektup geldiği ve mektupta ''Futbolu bıraktım. Trabzon'a dönmeyeceğim'' ifadelerinin yer aldığı belirtildi.

Kulüp Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor Kulübü'ne bugün Polonyalı oyuncunun ismiyle yabancı dilde yazılmış bir mektup geldiğini belirtti. Szymkowiak'ın mektupta futbolu bıraktığından ve Trabzon'a dönmeyeceğinden bahsettiğini ifade eden Sayitoğlu, ''Bu mektup herhangi birinden gelebilir ama bugün bu futbolcu kampa katılacaktı. Ancak katılmadı. Telefonla da ona ulaşamıyoruz. Kuşkularımız iyice arttı'' dedi.

Ne yapacakları konusunda şimdilik bir düşüncelerinin olmadığını ifade eden Sayitoğlu, ''Olay daha çok sıcak. İyice bir netleşsin ona göre gereken yapılır'' diye konuştu. 30 yaşındaki Polonyalı oyuncunun, bordo-mavili takım ile 2008 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

kaynak:internetspor.com

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

-henüz 30 yaşında daha erken futbolu bırakması için

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by emre1905 View Post
    -henüz 30 yaşında daha erken futbolu bırakması için
    evet çok erken...ya bu bu adamda bişeler var ama hadi hayırlsı..bunalımdamıdır nedir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Szymek iyi oyuncudur erkenden niye bırakıyorsa.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

acaba ne oldu merak ettim şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bi sorunu vardı sene basından berı zaten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

daha çok erken futbolu bırakmak için futbolu bırakması kötü olmuş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

futbolu bırakamaz çünkü sezon başından beri futbol oynamıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sorunlu heralde, eskisi gibi degil. Antremanda izledim, hic istekli gozukmuyodu

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

adam trabzonsporu bırakmak istiyordu zaten.dünya kupasındada kötü oynayınca başta celtic olmak üzere birkaç klüp szymkowiakı almaktan vazgeçti.ama bu mektup olayında bir bit yeniği var sözleşmesi varken öyle kafasına esip de ben futbolu bıraktım diyemez şaçmalık bu

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yabanci konytenjani acmis olur hic degilse. Ama mektup gonderildigini de ilk defa gordum

valla trabzonsporda oynamak istemedigini herkes biliyor,zaten trabzon szymeke git kendine kulüp bul demis sonra szymek kendine kulüp bulunca bu seferde trabzon satmak istememis,szymek trabzonsporda oynamak istemedigi icin futbolu birakma karari almistir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sanırım hayalindeki kariyer hedefi olmayınca bunalıma girdi, Ts acilen oyuncuyu el üstündeki Avrupa Kupası hedefi olan bir kulübe pazarlamalı.Fayda gelmez artık..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

TS den bonservisini koparip gitmek icin yapiyordur

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    TS den bonservisini koparip gitmek icin yapiyordur
    bende öyle düşünüyorum.. inşallah lange gibi fifalık olmayız

Bekleyip görelim,kesin olan bir şey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gitmesi hayirli olacaktir, insallah Eller kalir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Bit-yeniği-olduğu-açık.Zaman-gösterecek-herşeyi..
    Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !

bıraktı die bişi yok bıdakma safnasına geldi zaten kotu sezon geçirdi

Genç bir oyuncuyduu...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

çok iyi bir oyuncuydu
    bırakması kötü oldu

Daha iki yıl önce Juventus istiyor deniyordu.İşte futbolda dünün olmadığının en iyi örneği bu haber

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bırakasın o futbolu nedvedden sonra en sevdiğim futbolculardan biriydi o (nedvede benzetiyodum ben )
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bırakasın o futbolu nedvedden sonra en sevdiğim futbolculardan biriydi o (nedvede benzetiyodum ben )
    benziyo, hem fiziksel gorunum hemde oyun stili, ama son 1.5 sezondur hic bir verim alamadik Szymek ten

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

dikkat ettoysenoz yorumlar adam olmus gibi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    bende öyle düşünüyorum.. inşallah lange gibi fifalık olmayız
    keske olsak bu sefer tazminatı alıcak taraf oluruz...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

cok merak ediyorum trabzon ne yapacak bundan sonra? boyle bir durumda tazminat hakki var mi?

Nesil
    2006

Szymkowiak için noter tespiti!

Antalya'da, devre arası hazırlık çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da, bu akşamki antrenmana katılmayan Miroslaw Szymkowiak için noter tespiti yapıldığı bildirildi.

Kulüp profesyonel futbol işleri sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün Polonyalı oyuncu Miroslaw Szymkowiak adına bordo-mavili kulübe gelen, ''Futbolu bıraktım. Trabzon'a dönmeyeceğim'' biçimindeki mektup sonrası bugün futbolcunun menajerine ulaştıklarını söyledi.

Futbolcunun menajeriyle yaptıkları görüşmede, mektubun Szymkowiak'tan geldiğinin doğrulandığını ifade eden Çuvalcıoğlu, ''Menajeri de futbolcunun yaptığının yanlış olduğunu söylüyor. Ben de en son 27 Aralık'ta futbolcuyla görüşmüştüm. Herhangi bir olumsuzluk yoktu'' dedi.

Sözleşmesindeki madde gereği futbolcuya dönüşü için uçak bileti aldıklarını da dile getiren Çuvalcıoğlu, ''28 Aralık'ta Türkiye'de olacak, İstanbul'da sağ dizindeki ağrılar nedeniyle doktor kontrolünden geçecekti. Kendisi bugün de kampta yer alacaktı. Kampta yer almadığı için bu noter tespiti yaptırdık'' diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    İST

bu adama ne olduysa anlamadım hiç haber vermeden futbolu bırakmıs

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Szymkowiak'tan ağır sözler

Trabzonspor'a gönderdiği esrarengiz mektupla futbolu bıraktığını bildiren Polonyalı milli futbolcu Miroslaw Szymkowiak, ülkesinde medyaya yaptığı açıklamalarla bordo-mavili kulübü eleştirdi.

Trabzon'da hayatının çok sıkıcı ve basit geçtiğini belirten Polonyalı oyuncu, "Askeri kampta gibiyiz. Tüm hayatım, antrenmanlar ve evim arasında geçiyor. Güvenlik sorunu yüzünden ailelerle dışarı çıkmak imkansız. Maç kazandığınız sürece el üstünde tutuluyor, kaybedince yerin dibine sokuluyorsunuz" gibi ifadeler kullandı.

Trabzonspor'da sık sık teknik adam değişikliğine gidildiğini de vurgulayan Szymkowiak, "Geldiğimden beri sürekli farklı teknik direktörlerle çalışıyorum. Trabzonspor'un bu kafayla başarılı olması çok zor" dedi.
    Ocak ayında transfer yapmak istediğini ve Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini belirten Polonyalı oyuncu, dönerse de ancak iki vatandaşının oynadığı Antalyaspor'da forma giyebileceğini vurguladı, iki hafta içinde Polonya'da basın toplantısı yaparak durumuna açıklık getireceğini söyledi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri