Quote Originally Posted by Warrior
Capriceman.Olay bu değildir.Malatyasporda herhangibir sıkıntı yoktu(Teknik direktör ünün Aykut Kocaman olması dışında.,Eh ona da Sİ games yetişemez tabi dile kolay 3 teknik adam değiştik.İyileştirmek deyimi farklı kalıyor.İşimi daha ciddiye alırım desen(Ciddiye almadın demeye getirmiyorum yani) daha anlamlı.Anlatabildimmi acaba?
Malatyaspor'un tesislerinin içini gezdin mi en son hali ile? Yeni yapılan tesislerden haberin varmı? Sanmıyorum. Oyunda tesisler 7 olarak gösterilmiş ki, 11-12 ile değerlendirilen birçok kulüpten de daha iyi bir tesise sahip Malatyaspor. Ayrıca Malatyaspor İnönü Stadı 17 bin kişilik de değil, koltuk kapasitesi sadece 11150 kişiye karşılık geliyor. Maddi anlamda da Anadolu'da ki birçok kulüpten iyi durumda olmasına rağmen diğer kulüplerden çok daha küçük bütçelerle başlıyor oyuna Malatyaspor.

Hepsinden ötesi bugün Fatih Terim'in izliyorum dediği kaleci Bora gibi, yıllarca Süper Ligde başarı göstermiş Serkan Bensol gibi futbolcuların profilleri hala berbat durumda.

Değişmesi gereken o kadar çok şey var ki...