Quote Originally Posted by ibarut8907 View Post
Ya arkadaşlar yama yükledim oyun bozuldu oyunu uninstall yaptım geri yükledim ama Türkçe yamayı silmeme rağmen oyun türkçe

... Oyunu skini bozduğu için sildim...Oyunu orjinal haline geri getiremiorum.Lütfen yardım.
Oyunu tamamen kaldır.. klasörleri falanda sil. tekrar kurup bir dener misin..

Quote Originally Posted by albay1905 View Post
Sevgili Ustadim bendeki sorunda aynen boyle. Sag kisimda FOLDER isimli anahtar yok, nasil yazdiracagim bu anahtari oraya ?

Lutfen yardimci olurmusun..

Cok tsk ederim
O kısımda sağ tıkla.. yeni anahtar de.. ismini folder yap..

Quote Originally Posted by SoNaY View Post
Actigimda Pc mi Donduruyor 20 Dk Bekledim hala ayni pc donuo bende
oyun dil klavye ayarlarının ingilizce yapıp denermisin.

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
arkadaşlar bende maus ve klavye kitlenince çok uzun süre kalıyor bazen 3-4 dakika kalıyor halbuki açıklamada max 25 saniye diyordu.bunun çözümü nedir bilen var mı
şimdi oyunu ilk defa çalıştırdığında tamponlanmış verileri sil kısmını işaretledikten sonra türkçeyi açarken bilgisayarının hızına göre değişen bekleme süresi normaldir.. Bunu bir sefer oynadıktan sonra ikinci sefer oyunu açmadan önce tamponlanmış veriyi sil seçeneğini kaldırabilirsin...

Quote Originally Posted by baristayfur View Post
arkadaslar ben fm07 tr i dün aksam yükledm..9gibi fln..aksam hiçbi sorun çıkmadan rahat rahat oynadım tr i..fakat sabah kalktım açtım pc i tıkladm fm07tr e ayarları kont. ettim tmmdı hersey daha sonra calıstr butonuna bastm runtime error"76" path not found yazısı ile karşılaştm..tkrar tekrar yolu gösterdm hatta fmnin kurulu olduğu klasörü baska yere tasıyp tekrar denedim yine aynı hata..daha önceden söylenilenleri yaptm yine aynı şey dvm edio ne yapmam gerekir?
Türkçe FM yi kurudğun alanda Temp isimli bir klasör oluşturur musun..

Quote Originally Posted by lekoanelka View Post
abi ben turkce yi yukledim ama skin ler yok yukledigim yeni skinler kayboldu gozukmuyo bunu nasil cozeriz
tamponlanmış verileri sildiğin için bu kısımlar gözükmüyor.. skinleri tekrar yükletebilirsin...

Quote Originally Posted by sensible View Post
ya bende run time error 76 hatası var path not found diyor,ne demek bu..,eğer anlamı patch ise 701 i yüklkedim ama oyunu açınca 700 gözüküyo ne yapmam gerekiyo,yardımınız için şimdiden teşekkkür ederim...
Üstte yazdığım gibi Türkçe yamayı kurduğun alana Temp isimli bir klasör yaratmalısın.

Quote Originally Posted by umgs View Post
abi spikeri bundan sonraki versiyonda yapicaklarmis.
Evet Türkçe spiker FM 2006 dan FM 2007 ye aktarıldı. FM 2007 ile eklenen yeni spiker kelimeleri çevrilip gelecek versiyonda size sunulacak

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
takılma sorunu çözülmeyecekmi ?
Takılma sorunu yok. Burada Türkçe FM yi oynamanız için işlem yapılıyor ve bilgisayarınız bir kaç dk bu süre çerçevesinde çok yüklendiği için başka işlem yapamıyorsunuz. Türkçe FM yi oynamak için bu beklemeyi yapmak zorundasınız