Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 86 arası toplam 86 sonuç

Konu: ve işte GULYABANİ taktiği çıktı !!!

cok saolasin dostum oldu..

Quote Originally Posted by finisor View Post
    cok saolasin dostum oldu..

ne demek her zaman

Nesil
    2005
    Yer
    Eskişehir

gol yolları çok kısır kalıyo buna bi çare yokmu tigris bu kadroyla fransa liginde maç başına 3 gol atmam lazım fakat atamıyorum

gulyabani full taktiğini bekle arkadaşım

Nesil
    2005
    Yer
    Eskişehir

tamam kardeş saolasın

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

türkce yama cıkmadan cıkıcakmı su full gulyabani

maalesef araya sınavlar girdi kusra bakmayın...

Bu eski oyunlardaki noel agaci taktiginin dizilisi olmus, onun kadar etkinlik sagliyo mu peki??

cm 2000-2001 de barcelona uygulardı bu taktiği çok başarılıydı.şimdi Gulyabani adıyla üretmeye çalıştım taktiği beta sürümü fena olmadı ama eksikleri var...

tigris kardeş yanlış anlama ama bence bu taktik değil değil adamlar iyi olursa oynarlar. bu taktikle kanatları iyi olan bi takıma mesela barca'nın gerçek hayattaki kadrosu ile 4-2-3-1 oynayan bi takım ama 3'lü ortasa AMR AMC ve AML pozisyonunda oynacak büyük ihtimal kaybedersin. gerçi sen yıllardır denişyorum diyosun ki saygım var ama benim nacizane fikrim bu. umarım kaile alırsın!!!

Quote Originally Posted by jackal26 View Post
    gol yolları çok kısır kalıyo buna bi çare yokmu tigris bu kadroyla fransa liginde maç başına 3 gol atmam lazım fakat atamıyorum
    bu arka planları nerden buldun yaw?bize de söyle çok hoşuma gitti valla

Quote Originally Posted by BilkentliGoGo View Post
    tigris kardeş yanlış anlama ama bence bu taktik değil değil adamlar iyi olursa oynarlar. bu taktikle kanatları iyi olan bi takıma mesela barca'nın gerçek hayattaki kadrosu ile 4-2-3-1 oynayan bi takım ama 3'lü ortasa AMR AMC ve AML pozisyonunda oynacak büyük ihtimal kaybedersin. gerçi sen yıllardır denişyorum diyosun ki saygım var ama benim nacizane fikrim bu. umarım kaile alırsın!!!
    estagfrullah kardeş yanlış anlarmıyım saol fikirlerin için...

gulyabani taktiğinin beta versiyonu çok eksik kaldı..

araya sınavlar girdi tamamlayamadım .. çok değişiklikler yapacam..

ama şu an için diğer bütün taktiklere de baktığımda yabancı sitelerde dahil olmak üzere çok övülen hiçbir taktikten daha kötü olduğuna inanmıyorum gulyabani betanın..

bence 3lü dmc çağdaş futbola uzak bir anlayış değil.önemli olan 11 kişi adam paylaşımlı sürekli pres yapabilmek.bunu fm ye yansıtabilirsem hiç gol yemeyiz,avrupayı sallarız.

13. Default

ya ben niye indiremiyorum bunu

Ciksin Artik Su Taktik Sabirsizlikla Bekliyoruz

Link ölmüş yeni link eklermisin

Nesil
    2006
    Yer
    BURSA&EVDEN

saolasınız....

17. Default

arkadaşım the file is expired dio.naapcaz sölermisin.?

ben indiremedim

arkadaşlar bindirmeler taktiğini deneyin daha iyi

Su Full Olan Bindirmeler Taktigi Ne Zaman Cikicak Turkce Bile Cikti Hala Cikmadi Su Taktigin Full Olani

patch yükleyim derken FM uçtu çalışmıyor maalesef Gulyabani taktiğinin full versiyonu için yaptığım çalışmalar ertelendi.bindirmeler taktiğini yeniden piyasaya çıkaracam.

abi orta sahaya adam koymassan olmaz
    Zeka Yaşım Tutmadığı İçin Hesabımı Kapattılar

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İndiremedim.

25. Thumbs up gs

gs ye dmc gereği yok genede inamoto yu satcaksanız david rozenhal i alın size üçlü dm sola yakın tarafta oğuz şabankay, ortada mehmet güven, sağa yakın tarafta inamoto(rozenhal) ayrıca forwete sosa yı kesinlikle öneriorum ilk sezonda naapın edin hasan şaş, tomas ve iliç i satın inamotuyu isterseniz carruscayı sakın satmayın ikinci sezon takımı tek başına sırtlıo

Quote Originally Posted by ozgur_cimbom67 View Post
    gs ye dmc gereği yok genede inamoto yu satcaksanız david rozenhal i alın size üçlü dm sola yakın tarafta oğuz şabankay, ortada mehmet güven, sağa yakın tarafta inamoto(rozenhal) ayrıca forwete sosa yı kesinlikle öneriorum ilk sezonda naapın edin hasan şaş, tomas ve iliç i satın inamotuyu isterseniz carruscayı sakın satmayın ikinci sezon takımı tek başına sırtlıo
    bu ne smiley aşkıdır yaaa harften çok smiley war

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri