Quote Originally Posted by apaydin2148
Quote Originally Posted by Deza
Quote Originally Posted by tontonzolamoukoko
Bu çok önemli bi konu, ya sadece türkiye liginde böyle değilki, ispanya liginde atleticoyla şampiyon oldum ama hiç para falan gelmedi, lige başlıyosun tv geliri fln yok, banka - de oyun nasıl dewam edecek, koca sezonu boşuna mı oynadım yaaa ooff, chelsea yle 2. olunca 16 milyon euro gelmişti, ama ispanya liginde hiç bi şekilde bir kuruş yook, bu nasıl düzelecek, oyunum boşa mı gidecek??? ((
Belki Ispanya ve Türkiye de lig sampiyonlari para almiyordur, bilmiyoruz ki kurallari..
değil mi?kim bilebilirki?

arkadaş artık saçmaladığının farkında mısın?illaki Türkiye araştırmasında eksik bulmaya çalışıyorsun ve amacının farkına vardık.Bunun oyundaki büyük bir hata olduğunu kavramayacak kadar kapasiten vardır kesinlikle ama anlamak istemiyorsun heralde.en azından ben öyle algılıyorum.
Herhalde yanlis anlasildim, ben aslinda sizi savunmak icin böyle söyledim.
"Oyunum bosa mi gidecek" diyen arkadas, sanki sizi sucluyordu. Ben de buna karsilik olarak, biz OYUNCULAR kurrallari bilmeden birsey söylemeyelim, belki lig sampiyonlari para almiyorlardir. Bu kurrallari en iyi aramizda arastirmacilar bilir, ve yanlislik varsa düzelir seklinde yazmaya calismistim. Yanlis anlasildim ve simdi beni anladiginizi düsünüyorum.
Bu arada apaydin da beni yanlis anladigi icin hemen kizmasin lütfen, tek amacim size yardim etmek ve oyunu gelistirmek. Bereber bunun icin calismamizi isterim, ve olan yanlis anlamalari unutalim, ne dersin???