-
Serkan Balcı Trabzon'a yakın
Trabzonspor'da transfer çalışmaları dört koldan devam ediyor. Bordo - mavililerin uzun süredir gündeminde olan Fenerbahçe'li Serkan Balcı'nın transferinde büyük aşama katedildiği öğrenildi.
Teknik Direktör Ziya Doğan' ın da çok istediği genç futbolcunun takımında forma şansı bulamadığı için Trabzonspor'un teklifine olumlu yaklaştığı kaydedildi. Yönetimler arasında yapılan görüşmeler pozitif geçerken, bu transferle ilgili son sözü Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico söylecek.
Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, ligin ikinci yarısında hak ettiklere yerlere geleceklerini belirterek, "Her şey çok daha güzel olacak" dedi.
İlk yarının kendileri için kabus gibi geçtiğini belirten Albayrak, "Artık bu kötü günler çok gerilerde kaldı. İkinci yarı öncesi takımımız iyi bir hazırlık dönemi geçiriyor. Hocamızdan aldığımız transfer raporu doğrultusunda yönetim olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Eksiklerimizi devre arasında tam olarak gidermek istiyoruz" dedi.
"2007' DEN BEKLENTİLER BÜYÜK"
İkinci yarıda farklı bir Trabzonspor izlettirmek istediklerini dile getiren Albayrak, "Amacımız herkesin özlediği ve beklediği Trabzonspor' u tekrar ortaya çıkarmak. Ben inanıyorum ki ligin ikinci yarısında gerçek gücümüzü herkese göstereceğiz. Bu nedenle 2007 yılından çok şeyler bekliyoruz. Herşey çok daha güzel olacak" diye konuştu.
TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Trabzonspor' da talip olunan diğer futbolcuların takıma kazandırılması için çalışmalar sürdürülüyor. Bordo - mavili transfer komitesi, Gençlerbirligi' nden Ayman, Erkan ve Samsunspor' dan Adnan için temaslarını sıklaştırdı. Futbolcularla yapılan görüşmeler olumlu geçerken kulüpleri ikna edilmeye çalışılıyor.01.01.2007
Kaynak : DHA
Mesaj Yetkileri