1 ile 30 arası toplam 411 sonuç

Konu: Besleyici Kulüpler (Feeder Clubs)

Hybrid View

Default Pilot takım bul seçeneği seçilemio :(

ya beyler parent club işareti seçilemio fenerbahçe ile 6.sezonum ve hala açılmadı ne yapabilirim

Nesil
    2007
    Yer
    Old Trafford

bilader demek ki yönetim pilot klüp istemio.
    Art arda kaç zemheri.Kuş uyur kurt uyur zindan uyurdu.Bir ben uyumadım kaç leylim bahar.Haretinden prangalar eskittim.Şaçlarına kan gülleri takayım..Bir o yana,bir bu yana...

ya iyi de ben istiyom yönetim gitsin o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Barlas View Post
    ya beyler parent club işareti seçilemio fenerbahçe ile 6.sezonum ve hala açılmadı ne yapabilirim
    Sen zaten parent kulüpsün, Fener den büyük takımmı var ki parent olsun.
    Doğal olarak feeder klüpğ seçebilirsin.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by lusiancan View Post
    Şu anda Galatasaray ile 3.sezonu bitiriyorum ama bir türlü pilot takım seçemidim. Her sene yönetime pilot takım bulunması için teklifte bulunuyorum ama yönetim hala pilot takım seçmem için herhangi bir seçenek sunmuyor bana. lig olarak sadece süper ligi seçmiştim. Bunun bir etkisi olabilirmi. Yoksa ben mi birşeyler atlıyorum. Yönetim pilot takım bulupta hangisini tercih etmem gerektiği istediğinin bilgisi haberler bölümünde gelmeyecek mi ? yanlış yerdemi bekliyorum?
    Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden TEŞEKKÜRLER
    Eğer bütçeni transferlerle bitirdiysen, finansal sebeplerden board kabul etmeye biliyor.Çünkü anlaştığı takıma yıllık para veriyorsun.En iyisi takımı alır almaz board dan pilot takım istemek ondan sonra transferlere girişmek.

Quote Originally Posted by Barlas View Post
    İTİBARI ulusal ve üstündeki takımlar parent club olamaz...

Mesaj Yetkileri