Mustafa haklısın kardeşim! Bizler Turksportal ekibi olarak elimizden geldiğince en iyisi vermeye çalışıyoruz zaten. bizim (özellikle de benim) en çok sinirlendiğimiz bizim yaptığımız şeyleri karşı tarafın kendileri yaparmışçasına göstermeleri...

sonra şu forum olayı.. yapan kişinin içinde patlamıştır heralde. hiç böyle davranacağımızı tahmin bile etmiyodur ağzı açık kalmıştır. eğer hala bu forumlara girip bu yazıyı okuyosa -ki hiç sanmıyorum ip'si banlanmış olabilir- burdan ona el sallıyorum.

biraz ağır konuşacam kusra bakmayın çünkü bu konuda gerçekten çok sinirliyim.

türkiyede 3 tip insan modeli var internet aleminde gezen. biri korsancılığa tamamen karşı, diğeri korsancılığa karşı ama imkanı el vermediği için korsan alan (zaten buna sölenecek herhangi bişe yok. zaten bu kişilere bişe söleyemezsiniz. hakkınız yok) en sonuncusu da direk KORSAN olarak tabir ettiğimiz kesim. Turksportal'ın championship manager'a türkiye liginin eklenmesi sırasında ne kadar katkısı olduğunu biliyosunuz. şimdi sıra türkçenin direk oyuna eklenmesine gelmişken e bre 3. sınıf yaratıklar niye böyle davranıyosunuz? niye hala korsancılığa devam edip oyunun install dosyalarını + c.rack dosyalarını yayınlayıp ondan sonra sanki bişey yapmışçasına havalanıyosunuz ve bi tarafınız kalkıyor

onun yerine öyle yapacağınıza burda resmi site duruyor ona oyunda direk türkçe dil seçeneği bulunması konusunda yardım etsenize burdaki mustafanın tolganın volkanın çalışan tüm TSI ekibinin canı çıkıyor insanlar doğru düzgün oyun oynasınlar diye! ama maalesef biz bu 3. sınıf kesime anlatamıyoruz! ANLATAMAYACAZ DA...

devlet için çalışan hacker!!! heaheahea gülerim ben ona Mustafa! kim o abi Polat ALEMDAR falan mı

kısacası şu! türkiye'de insanlar başkalarının emeğine saygı duyacağına ondan bir şekilde faydalanmaya çalışıyolar. işte en başta bizim bu düşünceyi değiştirmemiz lazım.

Ayrıca biz her türlü eleştiriye zaten açığız. Ama tabii eleştiri yapmanın da belirli bi kuralları var. Bunlar çerçevesinde zaten göreceksiniz yaptığınız eleştiriler olumlu olarak yansıyacaktır.

işte o yüzden :

TURKSPORTAL'A HEP DESTEK TAM DESTEK

Not: Şunu da belirtmek istiyorum. Biliyosunuz ki ben cmforever.com sitesinin webmasterıyken belli bir kısım arkadaşımla birlikte gelmiştik Turksportal'a... Ben de bilirdim fan sitesi kalıp bugün çoğu sitenin yaptığı gibi official siteye yardım yerine Türkiye'yi bu oyunda daha da batırıp yeri geldiğinde Türkiye liginin bu oyundan sildirtmeyi... Ama insanların bu konuda mantıklı hareket etmeleri gerekiyor. Şimdi düşünüyorum bazen iyi mi yaptım kötü mü yaptım diye. Ve cevabı hemen geliyor : Hayatımın en iyi hareketini yapmışım