Arkadaşlar bende başka bi sitede izlemiştim acayip tırsmıştım ve ordan bir yorum beni gülmekten altıma ettirmişti... İnsan bu kadar korkar kardeşiim

Buyurun dikkatli okuyun ;
,
Şöyle başlayayım ; daha doğrusu nasıl başlayacağımı bilemiyorum.
Bu yılbaşı şarkısını dinlemeden önce satanistlerin ''fake''lerine sonracığıma o kediyi topuklarıyla ezen ''insanoğlu insan''a vs. v.s baktım. (tabi o arada mide kalmadı ki gözümün önünde ne adamlar kesilmiş doğranmış bilirim ) Kedileri sevdiğimden olsa gerek o ''insan''ı seyrettikten sonra bi fena oldum, saat gece 4 çifsıfır.. Baktım ilginç bir topic, arkadaışım şu şekilde yazmış: ''işte noel şarkısı tersinden dinlediğinizde çok ilginç şeyler duyacaksınız'' tabi bizde merakettik (insanoğlunun en kusurlu 2. şeyi tabiki olacak). Tabi herşey normel cingıl ben cingıl ben,çılgın oldum ben gözlerde kapanıyor ekrana kitlenmiş o kadar yorgun, en sonunda bitti şarkı.. Sonra bide tersinden dinleyin diyor gavurca. Bizde atladık tabi... Şarkı çalıyor bizde dinliyoruz hiçbi anlam çıkartamıyorum ne gavurca ne Türkçe.. Sonra o ruh gibi cadı çıkmazmı... (bunu 4-5 sene öncesi seyretmiştim ki o an hiç tırsmamıştım... )benim tabi kafamda kulaklık izlemeden önce son ses My tyourniquet dinliyorum.. O ruh karı çıkmazmı.. Ben kulaklığı fırlatmazmıyım... Kendimi on metre geri itmezmiyim.. Arkamdaki Gardobun aynasına kafayı çakmazmıyım... cam kafamda tuzbuz olmazmı.. (korkmayın benim kafa beton gibidir maaşAllah..)Ben tabi hala o karının sesini kulaklarımda işitiyorum, bir yandanda elller ayaklar 7.4 şiddetinde titremiyormu.. ( Kusra bakmasın o arkadaş, o anda ona 23988271387217 tane küfür gönderdim.)O titremekle kahkahayı basmıyormuyum. Evdekiler noluyo diye kapıya dayanmıyormu.. Onları bi göndermekle uğraşmıyormuyum.. Sonra bilgisayar açık kaldı tabi, korkudan dokunamıyorum, tuvalete bile gidemedim ki, sabah ezanına kadar sokaklarda dolaşan sıfat 2 adım atamadı. (yeniden teşekkürler.) Öyle ışık açık, idrar içerde sabaha kadar bekledim. Sabah olunca uykuya dalıvermişim, tabi bilgisayarda açık.. Sabah hilal gelmiş odama ( kardeşim) The lord of the ring middle earth'i oynayacak. Tabi çocukta uykudan yeni kalkmış, görmüş önünde o siteyi oda tıklamış, bir güzel tırsmış bir saat ağlamış.(tabi ben o ara uyuyorum top atsan uyanmam) öyle işte kardeşim... bugün üzerinden 2 gün geçti artık dayanamadım tekrar dinledim dinlerken bu sefer kendime küfür ettim, ama işin iyi yanı artık ses mes duymuyorum çok şükür.. Yeniden teşekkürler kardeşim, Hayatında üzerine silah doğrultulmasına rağmen korkmayan adama güzel bi tırıs tırıs yaşattın..
İşte böyle...