Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
Amacim tartisma yaratmak degil Oyuna göre 2. sinif demek istiyorsan hakli olabilirsin ama ben bu siniflandirmani dogru bulmuyorum
Bence daha fazla uzatmaninda bi anlami yok
Hangi bolumde yaziyoruz? Arastirma bolumu degil mi? Bu lafi ben Futbol bolumunde etsem istedigin kadar karsi cik, itiraz et tartisalim. Ancak arastirma bolumu dedigimizde, yapilan arastirmanin bazi kriterleri vardir. Bu kriterlere uyarak arastirma yapilir. Bu kriterlerden bir tanesi de takimin oynadigi lige gore oyuncularin belli CA'ya sahip olmasidir.

1. Sinif takimlar, buyuk liglerin en iyi takimlaridir ve ona gore oyuncularinin CA'lari 150 ile 200 arasinda degisir.

2. Sinif takimlar buyuk liglerin orta kalite takimlaridir ve diger liglerin en iyi takimlaridir, bu takimlarin en iyi oyuncularinin CA'lari 130 ile 160 arasinda degisir.

Bunlardan habersiz bir sekilde yaptigim siniflandirmaya karsi cikarsan ve bilgisiz bir sekilde diger takimlari siniflandirmaya koymaya kalkarsan tabii ki konuyu takim kavgasina donusturmeye kalktigini soyleme hakki da bana dogar. Magden bilmiyorsun, sor. Bilmemek degil ogrenmemek ayip.

Ayrica bu siniflandirmayi yanlis buluyorsan, arastirma kriterlerini belirleyen SI games ile tartis. Yoksa yazdiklarin forum kirliliginden farkli bir anlam kazanamaz.