1 ile 30 arası toplam 454 sonuç

Konu: En çok sempati duyduğunuz Avrupa kulübü?..

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İngiltere'de Liverpool, İtalya'da Livorno. İki takımın taraftarları çoğunlukla liman işçisidir, iki takımın da ilk üç harfi aynıdır...

Nesil
    2007
    Yer
    Old Trafford

Quote Originally Posted by Scocco View Post
    İngiltere'de Liverpool, İtalya'da Livorno. İki takımın taraftarları çoğunlukla liman işçisidir, iki takımın da ilk üç harfi aynıdır...

aynen zaten özel bir ismi vardı bu işçi takımlarının.proleter takım olması lazım.bi de schalke 04 te işçi takımı
    Art arda kaç zemheri.Kuş uyur kurt uyur zindan uyurdu.Bir ben uyumadım kaç leylim bahar.Haretinden prangalar eskittim.Şaçlarına kan gülleri takayım..Bir o yana,bir bu yana...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by franzkafka View Post
    aynen zaten özel bir ismi vardı bu işçi takımlarının.proleter takım olması lazım.bi de schalke 04 te işçi takımı
    Bayer Leverkusen'ide ekleyebilirsin işçi takımlarına...

Ben oyunda İngiltere'de Newcastle ve Watford'a,İtalya'da Lazio'ya,İspanya'da da Barcelona ve At.Madrid'e sempati duyuyorum.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Old Trafford

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Bayer Leverkusen'ide ekleyebilirsin işçi takımlarına...

Ben oyunda İngiltere'de Newcastle ve Watford'a,İtalya'da Lazio'ya,İspanya'da da Barcelona ve At.Madrid'e sempati duyuyorum.
    hmm sağol kardeş leverkusen'i bilmiodum.diğer işçi takımlarını da araştırıyorum.paylaşacağım
    Art arda kaç zemheri.Kuş uyur kurt uyur zindan uyurdu.Bir ben uyumadım kaç leylim bahar.Haretinden prangalar eskittim.Şaçlarına kan gülleri takayım..Bir o yana,bir bu yana...

Mesaj Yetkileri