anladım bizim pilot takımımız oluyorda biz başka bir takımın pilot takımı olabiliyormuyuz?
anladım bizim pilot takımımız oluyorda biz başka bir takımın pilot takımı olabiliyormuyuz?
yani bizim dışımızda yeni pilot takımı almak isteyen takım olmuyomu , oluyosa biz de o takımın pilotluğuna başvuramıyormuyuz?
coq tesekkur ettik saolasn!!!
Şu anda Galatasaray ile 3.sezonu bitiriyorum ama bir türlü pilot takım seçemidim. Her sene yönetime pilot takım bulunması için teklifte bulunuyorum ama yönetim hala pilot takım seçmem için herhangi bir seçenek sunmuyor bana. lig olarak sadece süper ligi seçmiştim. Bunun bir etkisi olabilirmi. Yoksa ben mi birşeyler atlıyorum. Yönetim pilot takım bulupta hangisini tercih etmem gerektiği istediğinin bilgisi haberler bölümünde gelmeyecek mi ? yanlış yerdemi bekliyorum?
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden TEŞEKKÜRLER
cok saol da bız nasıl pılot takımı oluruz baska takımın ya da olabılıyormuyuz
yardımlarınızı beklıorum
cok saol bunu ariyordum
paylaşım için teşekkürler...
hocam ben 2 kere red ettim onerdigi klubleri yaklasik bir ay arama kabul etmediler sonra bi arattim sevilla yi buldular![]()
ben 3. sezonumdayım bana garıp bişey oldu barcelonayla bi anlaşma yaptık pek bişey anlamadım bi bakıma ortaklık bana oyuncularını uygun fiyata satıyo bendende uygun fiyata almaya çalışıyo örnegın jose sosa yı kıraladı bende zambrottayı kıraladım boyle seyler oluyo çözemedim ama baya yararlı oluyo
yaw pilot takım istediğimizde önümüze ortalama4 takım gelio peki biz illaki bunlardan birini mi seçmek zorundayız yani 4 taneden 2 tane seçemezmiyiz
hayır sadece 1 tane birader
Başka bir üye ile karşılıklı hakaretleştikleri için forumlarımızdan süresiz uzaklaştırımıştır
Bi de ticari ortaklık cıkıyo 4. veya 5. olan pilot takımınızda... Mesela Fenerle aylık ticari gelirim 3m $ iken 8 e cıktı devasa bir fark yani... Bunu yıla vurursanız o pilot takımına vereceginiz yıllık 4-5-6 m$ onun yanında bi hiç kalıyo...
Bu ne ya deyip iptal etmeyin hatta sakın kacırmayın![]()
Sanırım Real Madrid Çin gezisi olayı yapılmış.
Finansal Pilot takımınız ile maç/maçlar/turnuva vs.. yapıyorsunuz, diğer taraftan da merchaising gelirleri elde ediyorsunuz.Bunun için de belirli bir ücret önenmesi lazım.Aynı zamanda bu takımın spor satış noktalarında ürünleriniz satılmaya da devam ediliyor.
Yine aynı zamanda bu kulüp bir oyuncusunu satacağı zaman gelen teklifi kabul ederse size de soruyor aynı fiyata alır mısın diye.Kabul ederseniz oyuncu öncelikli olarak size gidiyor oyuncu ile anlaşırsanız
Biraz tahmin, bir de sslerden gördüğüm kadarı ile.Yanlışsa lütfen düzeltin..
Aynen dediğin gibi ABOOO kardeşim ben su anda 2. ticari anlaşmalı pilot takımımı aldım ve aylık sadece ticari gelirim 14 m$ bu yüzden finansal hiçbir sorunum yok.. Dünyanın en zenginleri arasinda 6. sıraya cıktımFener ile en büyük olacam
![]()
Ayrıca dedigin gibi oyuncularda da önceliginiz var teklif geldiginde size soruyolar istermisiniz bu oyuncuya teklif var diye.. İstersen aynı teklifi verip oyuncuyu kapabilirsiniz.. Ama genelde iyi oyuncu olmuyo orası ayrı mevzu
Selametle...
aynen Uzak Doğu'ya falan açılıyon paralar geliyo![]()
Başka bir üye ile karşılıklı hakaretleştikleri için forumlarımızdan süresiz uzaklaştırımıştır
valla bende 3 tane pilot takım var ama sadece bir tanesi işime yarıyo çünkü diğerlerinde oyuncu gönderemiyon bi suru sey ama anadolu uskudar benim pilot takımım ok işime yarıyo oyuncularda gittigi gibi geliyor kardeşim
Diğerleriyle sadece hazırlık maçı yapmak üzere anlaşma yapmış olabilirsin.Yani sadece hazırlık maçı yapabiliyosun öyle oyuncu filan gönderebilme yok.Bide o hazırlık maçının gişe hasılatını da genelde diğer takım alıyor.Bu yüzden oyuncu gönderemiyor olabilirsin.
Güzel yazı.Teşekkürler.
en iyisi ufak bi takım bulup gençleri göndermek
I'M BIG IN JAPAN TONIGHT
ya bende olmuo pilot takım seçme...
board roomdan requeste baktım pilot takım isteme komutunu seçemiyorum diğerleri seçilebilio nasıl olcak yaf![]()
Onun belirli bir zamanı var. Sen oynamaya devam et, arada orayı kontrol edersen o seçeneğin aktif olduğunu göreceksin. Seçim yaptıktan sonra yine bir müddet beklemen gerekiyor yeniden seçmek için...
"YÜCE ATATÜRK"
ben fazla gelısme goremedim pilot takıma gonderdıklerımde
Valla benim gördüğüm ilk sene aldın aldın daha sonraki seneler yönetim pilot takım almıyor.Ben Ordusporla oyunuyorum 3 senedir pilot takım almıyor yönetim kasada parada var oysaki...
saol tşkler abi
ya beyler parent club işareti seçilemiofenerbahçe ile 6.sezonum ve hala açılmadı ne yapabilirim
![]()
bilader demek ki yönetim pilot klüp istemio.
Art arda kaç zemheri.Kuş uyur kurt uyur zindan uyurdu.Bir ben uyumadım kaç leylim bahar.Haretinden prangalar eskittim.Şaçlarına kan gülleri takayım..Bir o yana,bir bu yana...
ya iyi de ben istiyomyönetim gitsin o zaman
benim bir sorum olucak ben pilot takım olmak istiyorum ne yapmam gerekir
s.a pilot takımına zannedersem 18 yaşından küçük oyuncuları gönderemiyoruz bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim hürmetler!!!