-
futbolcuların öncelikle kendilerine güvenmeleri lazım.üzerinde taşıdıkları formanın değerini,ağırlığını o formanın trabzon halkı için ve trabzonspora gönül vermiş insanlar için ne kadar değerli olduklarını anlamaları lazım.
bu seneki başarısızlıkta yönetimin suçu olduğuna inanıyorum.sene başında yanlış akıl almaz bir hoca seçimi.ben merak ediyorum şu lazaroniyi nerden buldularda akıllarına getirdiler.adem koçak gibi gelecek vaad eden bir futbolcuyu ersen martin takasında kullanması.fatih tekkeden gelen para ile kaliteli bir forvet alınmalıydı ama alınmadı.
yönetimin yaptığı olumlu işlerden birisi yıldız transfer sözüydü ve başkan bu sözünü marcelinhoyu alarak yaptı.aslında yazmak pek içimden gelmedi ama kimsenin görmediği yada görmek istemediği bir yanlış yapıyor trabzon yönetimi.
trabzon yönetimi ve başkan albayrak malesef akçaabat sebatsporu yaklaşık 1 seneden beri unuttu.şunu unutmasınlarki trabzonspor o müthiş şampiyonlukları kazanırken şenol güneşi,kadir özcanı,serdar baliyi ve bir çok genç futbolcuyu sebata vererek geliştirdi.sebatı da unutmasınlar.
Mesaj Yetkileri