-
dunker uzun yazin icin once cok saol .. dedim ya ben baktim beceremicem bendemi bi gariplik var diye senin taktiginin oyuncularinin transferlerinin bile aynisini yaptim ama yine husran en buyuk problem cok cabuk gol yiyorum buna bi care bulabilirsem defanstan ilerim zaten kotu diil yani karsi takim saldimazsa ben kralim ama bi saldirmaya baslasinlar tarsus idman yurdu 45 dakka tek kale oynadi yapicak biseyin yok oturup due ediceksin 2 dmc de koydum tek dmc de koydum hicde koymadim ama hicbi care yok mutlaka benim defans darmadagin iyi transferler yapim diorum yapiyorum ama normalde bu kadronunda bu kadar kotu oynamamasi lazim yani benim ligde bu kadroyla rahat oynayip avrupada bu transferlere ihtiyacim olmasi lazim bu arada ben 2. sezon crisi aldim ama 8 kagit verdim demekki ben biraz kazik yemisim sag tarafada landzaat die bi adam aliyorum iyiye benziyo gokdeniz senin taktikte benim sag tarafta 5.80 le filan oynadi ve aziz yildirim filan artik ya gokdenizi sen yolla yada biz seni yollariz filan demeye basladi
, yildiraz desen ayri facia dedim ya hersey senle ayni ama benim takim darmadagin ama en buyuk problem dedigim gibi karsi taraf eger saldirmaya ciktiysa benim takim cin ordusu gibi darmadagin buna bi care bulabilirsem belki biraz idare edicem , msn vs varsa verirsen cok sevinirim , tesekkurler , iyaksamlar ..
Mesaj Yetkileri