Anket Sonuçlarını Görüntüle: En İyi Sol Kanat Oyuncu Kim Hadi oy verrr

Voters
61. You may not vote on this poll
  • Van der Meyde

12 19.67%
  • Ryan Giggs

41 67.21%
  • Edgar Davids

8 13.11%
1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: En İyi Sol Oyuncular

Hybrid View

Cristiano Ronaldo Misafir

ve yine takao07 imzasında, saçma sapan bir konu daha!! Bu arkadaşımız günde 12 tane saçma konu açmayla site tarihimizdeki " günde en fazla ve en saçma konu açan kişi" ödülünü aldı!! Ödülü takdim etmek için, VoLkaN BaROs'u kürsüye davet ediyorum!!Buyrun sıra sizde amirim!!!

Ya kardeşim, neden böyle boş işlerle uğraşıyorsun, hâla anlamadım!! Şimdi böyle konu açtında ne oldu yani?? Hadi açtın diyelim! Üstelik anket olarak açmışsın, belki ben başka bir sol kanatı beğeniyor? Anket olarak açmasaydın bari!! Neyse, konu kısa zamanda kilitlenecek gibi görünüyor, neyse..!!

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

Quote Originally Posted by Cristiano Ronaldo
    ve yine takao07 imzasında, saçma sapan bir konu daha!! Bu arkadaşımız günde 12 tane saçma konu açmayla site tarihimizdeki " günde en fazla ve en saçma konu açan kişi" ödülünü aldı!! Ödülü takdim etmek için, VoLkaN BaROs'u kürsüye davet ediyorum!!Buyrun sıra sizde amirim!!!

Ya kardeşim, neden böyle boş işlerle uğraşıyorsun, hâla anlamadım!! Şimdi böyle konu açtında ne oldu yani?? Hadi açtın diyelim! Üstelik anket olarak açmışsın, belki ben başka bir sol kanatı beğeniyor? Anket olarak açmasaydın bari!! Neyse, konu kısa zamanda kilitlenecek gibi görünüyor, neyse..!!
    aynisina katiliyorum daha vicente,cassano,dede,grosso,cristiano ronaldo,robben,ze roberto,tuncay sanli,leo messi var ya bunlari sen nasil hice sayarsin hepside sol kanatta dirtina gibi bence sen futboldan anlamiyorsun hergün 5 kisiden 1 i sacma konu aciyor.biktik bunlardan yaa allah rizasi icin daha düzgün konular bul

Mesaj Yetkileri