1 ile 30 arası toplam 309 sonuç

Konu: Football Manager 07 Kurulum Kılavuzu [Flash Anlatım]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ya ben dil secebekleri bolumunde en sondaki abd ismi yoq onun yerine amerika birlesik devletleri dvory diye bir sey var ondan sonrakinde zaten oyun calismiyor ve oyuna start game yaptigimda baslamiyo aplication dosyasini sildigim halde gine ayni takilip kaliyor dediklerini yapiyorum yine ayni seyler belkide pc dendir diyecem kurdum oynadim benden diyecem oynadigim oyunu kuran benim yani tamamen aklim karisti artik bir yerde yanlisliklar yapiyorum ama nerde anlamis deilim hep silip kuruyorum artik gucum kalmadi calısmaların ıcın saol ama sorun galıba baska yerlerde

arkadaslar slmlar ilk basta.. oncelikle sunu soylicem cok belki ayni hata oldu ama ben butun dil seceneklerini ing. yaptim oyuna girerken dil cubugunun da ENG olmasina dikkat ediyorum ancak.. daha reklamlara gelmeden siyah bi ekran geliyor ve gitmiyor.. acaba bole bi sorunu olan ya da duzeltmeti bilen war mi.. rica etsek...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bilgi werecek olan arkdaslar biRaz mesguller galiba.. umarım sorunuma çözüm bulabilirler.. ii geceler herkese..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

selamlarr bende oyunu yiledim ilk basta geyet normal calisti 2. sezonuma gectimm ve oyunu kaydederkenn bi hata verdiii oyunu siliyorum yeniden yukluyorum ama hala ayni hatayii veriyoo oyunu kaydederken oyundan atiyoo vee cannot saved file die bi hata veriyoo ve sonrasindada the game could not be saved dioo bunu nasil nasil giderebilirimmmm yardimlariniz icin icin simdiden tsklerr

Mesaj Yetkileri