Quote Originally Posted by ahmetfb
ben boyle oyun hayatimda gormedim ya bu kadarmi sacma sapan bisey olur , taktik ayni taktik transferler oklar antreman vs ama suan ligde Fenerbahceyle 17. yim , avrupada en buyuk basarim icerde schalke beraberligi bide manchestera deplasmanda gol atmam , hic bi sekilde hic bi caresi yok adamlar kafaya koydumu saldirmaya basladimi atiyolar ister 5 defans ol ister 10 defans , ben gol atana kadar cok iyiyz aman yanlislikla atarsam yemeyi bekliyorum benim u mactaki en buyuk taktigim bi sekilde skoru 3-0 yapmak , eger 3 fark olursa zor kapatiyolar zaman yetmiyo 3-2 bitiyo ama yani 3 gol atinca 1 gol atmis gibi oluorum one geciorum ama kaza bela 2 onde olmak demek beraberlik 1 golle onde olmak demekte adamlarin sana avans vermesi , hepside ayni gol sagdan orta bizim 5 tane adamin icinden tek futbolcusu vuruyo gol ister konya olsun ister bursa merinos ister man utd.
dostum sana tamamen katılıyorum, söylediklerinin hepsi başıma gs yle tek tek geldi, herkes tek kale oynadı ve 17. oldum, anlattıklarının hepsi doğru, özellikle 3-0 3-2 olayı, ben sana şöyle bi liste veriyim bunlarıda yaşadın mı anlat?

1- Rakip takımın home away küçük büyük farktetmeksizin her maça mutlaka 1-5 dk arası attığı golle önde başlaması,
2-Dakikalar 88 gösterdiğinde 1 farklı öndeysen ya da berabereysen yine takım kim olursa olsun mutlaka gol yemen,
3-1-0 öndeyken 1-2 2-0 öndeyken 2-2, 3-0 öndeyken 3-2 biten maçlar, (Bende ilk 20 maçın 11 i 2-2 bitince hepsi 2-0 dan 2-2 çıldırıp kapattım)
4- 4-4-2 oynayan takımlara karşı hiçbir şansın olmaması,
5-İstisnasız, her takımın çatladıkapıspor dahil sana tek kale oynaması senin 4 onların 20 şutunun olması...
6- 3-1 önde olduğun ve rakibin 10 kişi kaldığı maçı 3-3 bitirmen....