hehe defansa da vanden borre,gioda forvete pazzini kerlon'u alsın o zaman cimbom.gerçekle oyunu ayırt etmek gerekiyor
hehe defansa da vanden borre,gioda forvete pazzini kerlon'u alsın o zaman cimbom.gerçekle oyunu ayırt etmek gerekiyor
G.Saray'dan taarruz!
G.Saray, Fenerbahçe'nin de talip olduğu Hamit ve Yıldıray için girişimlerini hızlandırdı. Sarı-kırmızılılar iki oyuncunun işini de kısa zamanda bitirmek istiyor. Sabah gazetesinin bugünkü (02.01.2007) sayısında Almanya'da top koşturan iki lejyonerimizin transferi için Galatasaray'ın kolları sıvadığı öne sürüldü.
Transfer çalışmalarına ara vermeyen Galatasaray, Yıldıray Baştürk ve Hamit Altıntop'u kadrosuna dahil etmek için büyük çaba sarfediyor. İki oyuncuyla dirsek temasını kaybetmek istemeyen sarı-kırmızılılar, şimdilik görüşmeler tıkansa bile en kötü ihtimalle sezon sonunda iki milli oyuncunun da işini bitirmek ve formayı giydirmek istiyorlar. Önümüzdeki günlerde Dubai'ye gidecek olan Hamit Altıntop'la bir kez daha temasa geçmek için Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in de Birleşik Arap Emirlikleri'ne uçacağı öğrenildi. Hamit transferinde bir diğer o l u m l u nokta ise Özhan Canaydın'ın, bu futbolcunun takımı Schalke'nin onursal üyesi olması. Alman kulübüyle iyi ilişkileri bulunan Canaydın kişisel olarak da bu transfer için büyük emek veriyor.
YILDIRAY YEŞİL IŞIK YAKTI
Hamit'i markaja alan Galatasaray, bir yandan da Yıldıray'la görüşmelerini sürdürüyor. Fenerbahçe'nin de transfer listesinde bulunan milli oyuncunun gönlünde yatan aslanın Galatasaray olması, sarı-kırmızılıların elini güçlendiriyor. Kendisi hakkındaki haberleri yalanlamayan Yıldıray, bir anlamda Galatasaray'a yeşil ışık yaktığını da belli etti.
Yıldıray, bayram ve yeni yılla ilgili yaptığı konuşmada, "Sezon sonuna kadar Hertha Berlin'le sözleşmem var. Konuşmak için erken. Önümüzdeki dönemde her şey belli olur, o zaman açıklama yaparım. Tüm futbolseverlerin yılbaşını ve kurban bayramını tebrik ediyorum" dedi.
alamayız biz bunları yaw
Carrusca kalmak istiyor
Galatasaray’ın devre arasında Kayserispor’a kiralamak istediği Marcelo Carrusca, Sarı-Kırmızılı ekipte yola devam etmek istediğini açıkladı.
Yönetimin aldığı karara saygı duyduğunu ifade eden Arjantinli futbolcunun, “Galatasaray’da başarılı olmadan ayrılmak istemiyorum. Ama kiralanmam gerekiyorsa, fedakârlık yaparım. Ancak nereye gideceğim konusunda henüz bir karara varmadım. Şimdilik Antalya kampına katılarak takımımla çalışmak istiyorum” dediği öğrenildi.
Kaynak: www.galatasaray.com
İşte benim için müjdeli haber![]()
Erdar Keser krizi
Sarı-kırmızılı takımda sezon başından bu yana takım içinde sıkıntı yarattığı ileri sürülen Erdal Keser konusunda ciddi bir krizin yaşandığı öğrenildi.
Futbolcularla saha içinde zaman zaman kavga eden, antrenmanlarda tartışan, Trabzon'da Mustafa Turgun'a herkesin içinde yüksek sesle bağıran Keser'in hedef adam haline geldiği belirtildi.
Özellikle futbol şubesinin, Erdal Keser'in yerine başka bir ismin gelmesini istediği ifade edildi. Ancak Gerets'in, yardımcısı için taviz vermeyeceği belirtildi. Belçikalı hoca, Keser'in gönderilmesine karşı çıkarsa, yönetimin sert bir uyarıda bulunacağı bildirildi.
Kaynak: www.galatasaray.com
Erdal Keser iyi bir antrenör ama tartışma ve takım içi uyumsuzluk çıkarıyorsa gitsin
ardayı amc oynatırsa carrusca da oynar ama nerde yaşlı ve eskilere saplandı kaldı gerets
G.Saray'ın 3 genci G.Antep B.B.'de
Türk Telekom Lig A'nın ilk yarısında sıkıntılı günler geçiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray'dan Uğur Ateş, Volkan Bekçi ve Cafer Can'ı sezon sonuna kadar kiraladı..
Başkan Tahir Tekin Öztan, ikinci yarıya güçlü bir takımla girmek istediklerini, bunun için eksik mevkilere gerekli transferleri yapmak için çalıştıklarını söyledi.
Ligde tüm takımların yeni transferlerle güçlendiğini belirten Öztan, "Rakiplerimiz boş durmuyor. Rakiplerimiz, büyük paralarla büyük transferler yapıyor. Bizler de küçük paralarla büyük iş yapmaya ve başarmaya çalışıyoruz" dedi.
Başkan Öztan, ara transferde Galatasaray'dan Uğur Ateş, Volkan Bekçi ve Cafer Can'ı sezon sonuna kadar kiraladıklarını, Beşiktaş'tan Önder ve ümit milli takım kalecisi Serkan'ı da renklerine bağladıklarını belirtti.
Gaziantepspor'un eski futbolcularından Mehmet Polat ve sezon başında Antalya'ya transfer olan eski futbolcuları Vahap ile de görüşmelerinin sürdüğünü anlatan Öztan, Gaziantepspor'dan Erdal Kılıçaslan ile de prensipte anlaştıklarını, ancak yeni hocalarının vereceği rapor doğrultusunda bu transferi gerçekleştirebileceklerini sözlerine ekledi.
cafercan ist.da değilmiydi uğur ateşide ilk defa duyorum
galatasarayın resmi sitesinde 2 oyuncunun gaziantep b.b. ye gittiği yazılmış tam yazı şöyle:
Galatasaray PAF Takımı oyuncuları Uğur Ateş ve Volkan Bekçi, sezon sonuna kadar Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a kiralanmıştır.
Galatasaray Futbol A.Ş
G.Saray için Dhorasoo iddiası!
Ara transfer sezonun 1 ocakta resmi olarak start almasıyla birlikte kulüpler oyuncu arayışlarını hızlandırdı. Galatasarayımız transferde Fransa'ya yöneldi.
Sarı - kırmızılı ekibimiz Paris Saint-Germain'den kovulan 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu Vikash Dhorasoo'yu gündemine aldığı ve transfer teklifinde bulunduğu Fransız basınınca öne sürüldü.
Oyuncunun menajeri Alain Migliascio yaptığı açıklamada daha önce Galatasaray'ın Dhorasoo için girişimlerde bulunduğunu ve kendileriyle tekrar iletişim içinde olduğunu belirtti. Dharasoo Eylül ayında teknik direktörü Guy Lacombe hakkında Fransa'nın önde gelen gazetelerinden L'Equipe'ye çok ağır eleştirilerde bulunmuş ve bundan bir ay sonra ise kulübü ile olan sözleşmesi feshedilmişti.
Bonservisi elinde olan emektar futbolcu daha önce sırasıyla Le Havre, Lyon, Bordeaux, Milan, Lyon (tekrar), PSG formaları giymişti.
Kaynak: Webaslan.com
Anca-balon-haber-okuyoruz-zaten!![]()
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
neden yalan haberler hep bize ve fenerbahçeye yapılıo onu anlamış değilim
Hamit'te öncelik G.Saray'ın
"Galatasaray, benim tuttuğum takımdır. Aynı zamanda G.Saray Kulübü'nün (onursal) üyesiyim. Özhan başkan da Schalke 04 Kulübü'nün (onursal) üyesi. İlişkilerimiz çok iyi. Hamit Altıntop'u Fenerbahçe de istiyor. Ama öncelik Galatasaray'ın. Ben Hamit'i sarı-kırmızılı forma altında görmek isterim. Ancak bu oyuncumuzun kararı da çok önemli. Altıntop kardeşlerin
Schalke'de çok mutlu olduklarını da söylemeliyim"
Galatasaray sevdalısı
Schalke 04 Kulübü Başkanı Gerhard Rehberg, Türkiye'nin en güçlü ve en çok satan spor gazetesi Fotomaç'a konuştu. Rehberg, "Hamit Altıntop, Galatasaray'a mı, Fenerbahçe'ye mi geliyor?" sorusuna içtenlikle cevap verdi. İşte Schalke 04'ün başarılı başkanı Gerhard Rehberg'in tartışmaları bitirecek müthiş açıklamaları: "Şunun öncelikle altını çizmem gerek. Ben çok iyi bir Galatasaraylıyım. Her fırsatta Türkiye'ye gelip Galatasaray'ın lig maçlarını izliyorum. Avrupa maçlarını ise hiç kaçırmıyorum. Özhan Canaydın, Schalke 04 Kulübü'nün (onursal) üyesi, ben de G.Saray Kulübü'nün (onursal) üyesiyim.
Canaydın ile görüştük
Özhan başkanla ilişkilerimiz çok iyi. İki kulüp arasındaki iyi ilişkilerin sportif başarılara yansıması için alt yapı anlaşması da yapmayı planlıyoruz. Türkiye'yi çok seviyorum. Hamit Altıntop konusuna gelince... Bu oyuncumuzu Fenerbahçe ve Galatasaray istiyor. Özhan başkanla Hamit için birkaç kez görüştük. Ben tabii ki Hamit'i öncelikle Galatasaray'a vermek isterim. Ancak burada Hamit'in düşüncesi de çok önemli. O hangi takıma gitmek isterse kararına saygı gösteririm. Şunu da belirtmeliyim. Altıntop kardeşler, Schalke'de mutlular. Halil'le uzun süreli kontratımız var. Hamit'in sözleşmesi sezon sonu bitiyor."
Sezon başında kadrosunu İnamoto, Carrusca, Okan, Tolga ve M.Topal’la takviye eden G.Saray, ara transferdeki suskunluğuna ‘üçlü bir operasyon’la son verdi..
İşte üç Aslan adayı: Dhorasoo-Szymkowiak-Bilal Aziz. Galatasaray Yönetimi, Eric Gerets’in listesi doğrultusunda harekete geçti. Fransız yıldız şu an boşta; Polonyalı futbolcu, Trabzonspor ile köprüleri attı; gurbetçi oyuncu ise bugün kampa katılıyor.
Migliascio: Son 10 gün...
Sezon başında şampiyon kadrosunu Junichi İnamoto, Marcelo Carrusca, Okan Buruk, Tolga Seyhan ve Mehmet Topal’la takviye eden Galatasaray, ara transferdeki suskunluğuna ‘üçlü bir operasyon’la son verdi. Sarı-Kırmızılılar’ı heyecanlandıracak ilk haber, Fransa’dan geldi.
L’Equipe gazetesi, 3 ay aradan sonra Cim Bom ile Vikash Dhorasoo’nun yeniden temasa geçtiğini manşetine taşıdı. Haberde, Hint asıllı Fransız yıldızın menaceri Alain Migliascio’nun şu açıklamaları da yer aldı: “10 gün içinde her şey netlik kazanacak. Bekleyip, göreceğiz. Acele etmeye gerek yok...”
Beşiktaş da peşinde...
Teknik direktör Guy Lacombe hakkında aşağılayıcı açıklamalar yaptığı için Paris Saint Germain’den kovulan Dhorasoo’nun şu an bonservisinin elinde olması da Galatasaray için büyük avantaj olarak gösteriliyor.
Kariyeri boyunca 18 kez Fransa Milli Takımı formasını da giyen 33 yaşındaki orta saha oyuncusunun, Aslan olmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.
Başkan Özhan Canaydın ve kurmaylarının ikinci gözdesi, tanıdık bir isim: Miroslav Szymkowiak... Cim Bom’un, Beşiktaş’ın da talip olduğu Polonyalı futbolcu için Trabzonspor Yönetimi ile resmen temasa geçtiği öğrenildi.
Trabzonspor dünden razı!
Tatil için gittiği ülkesinden dönmeyen ve Trabzonspor ile köprüleri atan Szymek’in şartları da Aslan için uygun. Çünkü Vugrineç davasında 3 milyon dolar zarar eden Bordo-Mavililer, bu kez konuyu FIFA’ya taşımamakta kararlı. Trabzonspor’un Szymkowiak karşılığında Galatasaray’dan para, Beşiktaş’tan ise Ali Güneş artı para istediği vurgulandı.
Cim Bom’daki son gelişme ise Almanya’dan... Erdal Keser’in beğendiği Lübnan asıllı gurbetçi Bilal Aziz, bugün kampa katılıyor. Alman 3. Lig takımlarından Osnabrück’te sol kanatta oynayan Bilal, beğenilmesi halinde kadroya katılacak.
Kaynak: Fanatik
bu oyuncular ortasahayı toparlar gercekten bılal azız hakkında bır bılgım yok dhorasoo cok ıyı pasları var mili metrelik paslar atıyor ayrica cok mücadele eden bir futbolcu youtubeye girip izleyin hatta dünya kupasında bir yorumcu onun onun hakkında bir cümle kullanmıştı ama simdi unuttum keske yaslı olmasa ıyı olurdu
bence sadece bilal aziz gelir ki erdal keser beğenmişse olabilir iyi bir futbolcuya benziyor
Bilal Aziz, Antalya Kampı'nda
Almanya'nın Kuzey Yerel Ligi (Regionalliga Nord)'nin lideri VfL Osnabrück'ün orta saha oyuncusu Bilal Aziz, Galatasaray'ın Antalya'da yaptığı devre arası hazırlık kampına katıldı.
FC Schalke 04'ün altyapısında yetişen ve U17 Takımı'yla şampiyonluk yaşayan Bilal Aziz, önümüzdeki dört gün boyunca kampta teknik heyet tarafından denenecek.
Bilal Aziz Info:
Doğum Tarihi: 1985
Boy: 1.74
Kilo: 74
Mevki: Orta saha
2006/07 Sezonu İstatistikleri:
18 maç / 4 gol / 3 sarı kart
Kaynak: Galatasasaray Resmi Web Sitesi
insallah iyi bi transfer olur
Hamit, G.Saray'a Haziran'da gelecek
Schalke 04'lü Hamit Altıntop, Galatasaraylı yöneticilerle yaptığı görüşmede "Şu an için takımımın bana ihtiyacı var. Sezon sonunda sözleşmem bitiyor. Bu size de kolaylık olur. Transfer için Haziran 2007'de görüşelim" dedi.
Sezon sonu G.Saray'da
Schalke Başkanı Rehberg'in önceki gün FOTOMAÇ aracılığı ile yolladığı mesajın ardından harekete geçen yönetim, milli futbolcu ile söz kesti.
G.Saray'dan F.Bahçe'ye Hamit Altıntop çalımı... Sarı-kırmızılı yöneticiler, ezeli rakiplerinin de istediği milli futbolcu ile el sıkıştı... Schalke 04 Başkanı Gerhard Rehberg'in önceki gün FOTOMAÇ'a yaptığı açıklamaların ardından girişimlerini sıklaştıran G.Saraylı idareciler, kulübü ile sözleşmesi sezon sonu bitecek
olan Hamit Altıntop ile temasa geçip, "Galatasaray'a geliyorum" sözünü aldılar.
BEKLEME KARARI ALINDI
Rehberg'in, "Hamit'i G.Saray'a vermek isterim" sözleri sonrası bu transferi devre arasında bitirmek için kolları sıvayan sarı-kırmızılılar, milli futbolcunun "Transferimde öncelik G.Saray'ın. Ama bu işi sezon sonuna bırakalım. Çünkü Schalke ile sözleşmem bitiyor. Dolayısıyla böylesi hem sizin hem de benim için daha iyi olur" demesi üzerine şimdilik bekleme kararı aldılar.
yalandır yıne
bn artık cımbom la ilgili hıc bi habere inanmıorum ve ozhan gitmeden inanmıcam
Galatasaray, G.Antepsporlu Erdal Güneş için harekete geçti. Cimbom, Erdal'a karşılık bir futbolcu artı 500 bin euro önerdi. Sarı-kırmızılılar, Vestel Manisasporlu Selçuk ve Hakan Balta için de girişimlerini sürdürüyor.
Güneş'e el attı
Sarı-kırmızılı ekip, futbolunu her geçen gün geliştiren genç oyuncunun peşinde G.Antep, Erdal için 1.5 milyon euro talep ederken, Cimbom, oyuncu ve para önerdi.
Geniş bir transfer listesi olan Galatasaray, Gaziantep'te forma giyen Erdal Güneş için de girişimlerde bulunuyor. Orta sahada görev yapan oyuncuyu transfer ederek orta alanı güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı ekip ile Gaziantep arasında sıkı bir pazarlık yapılıyor. Kırmızı-siyahlı ekip ilk etapta 1.5 milyon euro talep ederken,
oyuncu takasına da sıcak bakıyor.
ÖZGÜRCAN'I İSTERİZ
Geçen sezon ayağı kırılmasına karşılık toparlanmasını bilen Erdal için Cimbom, 500 bin euro artı genç bir futbolcu önerdi. Ancak kırmızısiyahlı ekip bu teklifi az buldu. 2010'a kadar sözleşmesi olan Erdal için, 1 milyon euro ile Özgürcan talep edildi ve görüşmeler bu noktada kilitlendi. Erdal'ı Kayserispor da almak istiyor.
Yılmaz ŞENOL
Kesinlikle hamit gelmez Galatasaraya
erdal güneşede gerek yok ben pek beğenmiyorum o adamı...ama dhorasoo gelirse 1-2 sezon işimize yarar...